Cele mai interesante atractii turistice pentru familii in Marea Britanie

Marea Britanie este o tara ce are multe de oferit ca si atractii turistice, iar daca ai crezut ca le-ai vazut pe toate, ei bine, te inseli.
De la montagne russe la trasee de aventura, la spectacole si experimente, exista o multime de atractii interesante pentru intreaga familie. In cele ce urmeaza am realizat o selectie a celor mai tari atractii pe care o familie trebuie sa le viziteze.

Cele mai frumoase atractii turistice din Marea Britanie

1. Muzeul de Istorie (The Natural History Museum)
Este greu sa ne gandim la un alt exponat de muzeu care inspira apreciere si mirare in acelasi timp, decat modelul imens al unui schelet Diplodocus care intampina turistii la intrarea in muzeu.
Frumusetea cladirii, exponatele naucitoare (de la meteoriti si oua de dinozaur, la cranii de neandertalieni) si interpretarea creativa a acestora, pentru a crea una dintre cele mai magice spatii ale tarii, face din Muzeul de Istorie un loc pe care il poti vizita cu intreaga familie.
Detalii: Intrarea este libera, insa, pentru unele expozitii temporare, exista o taxa.

2. Bewilderwood
Atractii turistice de la marginea Wroxham, Bewilderwood ofera antidotul perfect pentru mercantilismul de prost gust a multor parcuri tematice. Nu exista curse, nu are efecte speciale sau chioscuri tip fast-food – doar distractie in aer liber: de la catarare in copaci, traversare poduri, la construirea de pesteri si ascunzisuri in casutele din copaci. Proiectat de Tom Blofeld, un autor de carti pentru copii, parcul este populat de creaturi magice din cartile sale, existand activitati mestesugaresti si evenimente de sezon, cum ar fi parade de Halloween si vanatori de oua de Pasti.
Detalii: Preturile difera in functie de inaltime, si nu de varsta: Sub 92cm – gratis; 92 -105cm – 13,50£; peste 105cm – 15.50 £.

3. Alton Towers
Daca doriti senzatii tari, Alton Towers are unele dintre cele mai rapide si antrenante curse din Marea Britanie. Noua atractie este Galactica, un rollercoaster care simuleaza senzatiile unei calatorii in spatiu.
Detalii: 51.60 £ adulti si copii peste 12; de la 45.60 £, copii sub 11; sub 3 ani gratuit. Reducere 30% pentru rezervare on-line: www.altontowers.com.

4. Legoland
Permisul de conducere de la City Driving School Lego este un must pentru orice conducator-auto (copil), care se respecta. Circa 80 de milioane de caramizi Lego au contribuit la crearea acestui parc plin de culoare.
Cozile pot fi lungi (cu exceptia daca platiti suplimentar pentru dispozitivul Qbot – cu care veti sari de cozi), insa parcul ofera plimbari pline de imaginatie live si divertisment.|
Detalii: 50,40 £ adulti; 46,20 £ copii; sub 3 ani – gratuit. 25 % reducere pentru rezervarea online cu mai mult de 7 zile in avans, www. legoland.co.uk.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole