Camera de evadare. Nou mijloc de amuzament. Unde ne testam abilitatile

Camera de evadare, un nou joc de evadare distractiv printre generatiile mai tinere, pune in miscare adrenalina, va obliga sa apelati la intuitie si sa faceti apel la logica. Peste ocean se numesc ,,escape room” si sunt la mare cautare de cativa ani. In Romania, acest trend, prinde printre pustii de liceu, chiar si printre adultii obositi dupa o saptamana grea de munca, care isi doresc o altfel de distractie. Iata unde ne putem testa abilitatile:

Camera de evadare. Nou mijloc de amuzament. Unde ne testam abilitatile
Camera de evadare. Nou mijloc de amuzament. Unde ne testam abilitatile. Sursa foto: escaperoomkvl.nl

Quest Mission, Bucuresti

Distractia in astfel de locuri atinge cote maxime in Bucuresti, aici existand cele mai multe escape room. Quest Mission este unul dintre locuri in care te transpui in alte dimensiuni, lasati deoparte grijile legate de locul de munca, cumparaturi, platile facturilor, tot ceea ce insemana viata de zi cu zi. In cele 60 d eminute petrecute intre patru pereti puteti deveni ce perjonaj doriti. In astfel de camera de evadare  perceptiile noastre asupra timpului si spatiul se schimba total, iar intr-o asemenea experienta luati si prietenii cu voi. Aveti de ales dintre jocurile: ,,Misiune imposibila’’, ,,Secretul lui Da Vinci’’, ,,Train Enigma’’, pentru care va oputeti program pe strada  Piata Amzei la numarul 1.

”Camera de evadare”: Obscuria Escape Room, Brasov

Brasovul pune si el la dispozitia localnicilor o camera de evadare, Obscuria Escape Room. Aici veti avea provocari limita, puteti fi spioni sau agentul 00. Misiunile din care aveti de ales sunt Chemical Attack sau Internal Affairs. Unde? Pe strada Castanilor la numarul 5.

The Escapers, Constanta

Daca va plictisiti pe plaja in Constanta aveti posibilitatea de a incerca senzatii tari intr-un escape room. Noi l-am gasit la The Escapers, locul in care poti deveni un inventator care, invidios pe Leonardo da Vinci, urmaresti sa ii furi manuscrisele. Aflati cum puteti evada din camera gandita dupa principii bine puse la punct. Oare veti scapa neprinsi? Puteti lua si ajutoare cu voi, unde-s multi puterea creste! Daca tot nu va descurcati puteti cere indicii ca sa treceti la urmatorul nivel. Unde se afla? Str. Aristide Karatzali, numarul 9.

”Camera de evadare”: Out of Room, Targu Jiu

Cum ar fi sa fiti inchisi intr-o camera plina de coduri si secrete si sa aveti la dispozitie doar 60 de minute pentru a le rezolva? Intr-o zi de weekend faceti o incercare, poate o astfel de distractie va prinde. Fiti foarte atenti la indiciile primite, nimic nu e ceea ce pare! Se afla in judetul Targu Jiu, pe strada Victoriei Bl.40 si puteti evada zilnic, intre orele 12.30-22.

”Camera de evadare”: XCapeRoom, Sibiu

Cauta 6 persoane de incredere si cauta XCapeRoom din Sibiu. Desigur, puteti petrece aici tot weekendul pentru a explora pe indelete unul dintre cele mai frumoase orase din Romania. Revenind la camera de evadare, aici aveti la dispozitie tot 60 de minute pentru a evada. Cautati Calea Cisnadiei numarul 50.

Puzzle Room, Iasi

Daca va plac puzzle-urile ati ajuns in locul potrivit! Puzzele Room pune la dispozitie curiosilor cel mai real puzzle in Iasi. Fie ca vreti sa va testati limitele singuri sau in echipa, aveti la dispozitie doar 60 de minute ca sa rezolvati puzzle-ul care va va aduce cheia de la camera. Unde? Bd. Carol I la numarul 3.

Lock me up, Oradea

Tot in 60 de minute, dupa ceas, trebuie sa gasiti indiciile pentru a evada din Lock me up. Organizatorii au avut grija sa le ascunda, insa, cu fler si logica puteti evada chiar mai repede. Pentru adrenalina in plus si distractie garantata, luati-va si prietenii cu voi si incercati acest joc, ce pare ca prinde din ce in ce mai mult. Unde? Str. Tudor Vladimirescu nr. 71.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole