Ce echipamente sportive merită să îți cumperi la începutul anului

După cum știți, la fiecare început de an multe magazine au reduceri, promoții, chiar lichidări de stocuri și soldări care duc prețurile la un nivel foarte avantajos. Desigur, de multe ori produsele sunt din colecția precedentă sau sunt produse care în mod obișnuit nu se vând foarte repede.

Dacă speculați însă această perioadă, veți avea avantaje deosebite și puteți cumpăra lucruri de calitate la prețuri bune. Atunci când vorbim de echipamente sportive care merită cumpărate la începutul anului ne referim în general la produsele care nu sunt de sezon.

Biciclete

Achiziția de biciclete e una scăzută în general în primele luni ale anului, motiv pentru care și comercianții tind să reducă mult din prețuri, astfel că veți găsi modele puternice la prețuri mai ieftine ca niciodată.

Regula se aplică la toate tipurile de biciclete, inclusiv cele electrice sau modelele mai scumpe, dar și la cele mai ieftine modele care ajung la un minim istoric. În general este bine să vă strângeți bani din timp pentru a avea un buget bine definit pe care să îl utilizați în cumpărăturile de la început de an pentru obiecte și echipamente pe care o să le folosiți abia în sezonul următor.

Sporturi de iarnă

În general luna februarie tinde să fie una din ce în ce mai avantajoasă pentru echipamentul de sporturi de iarnă. Găsiți de la schiuri la bețe schi la echipament și cască sau ochelari, toate la prețuri mai avantajoase decât până în acel moment. Motivul e unul simplu: sezonul de iarnă este pe terminate și vânzările scad deoarece cei mai mulți amatori de asemenea sporturi își fac cumpărăturile în perioada noiembrie-decembrie.

Cei care aleg să își cumpere echipamente în februarie, pe finalul sezonului, pot beneficia și de prețuri bune iar dacă au noroc de vreme mai pot prinde și câteva weekenduri cu zăpadă suficientă la munte pe pârtie.

Încălțări pentru alergat

O altă categorie foarte importantă este cea încălțărilor pentru sport și pentru alergat. Dacă în general o pereche de încălțări e destul de scumpă, în sezonul de iarnă prețurile tind să scadă din cauza vremii și a numărului mic de alergători care ies pe temperaturi scăzute afară.

Soldările și lichidările de stocuri de la începutul anului pot aduce prețuri chiar și cu până la 40% mai ieftine pentru încălțările de sport de foarte buna calitate. Bugetul recomandat pentru achiziția unei perechi de încălțări este undeva în jurul a 100 de euro.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole