Ce sume poți folosi de pe un card de cumpărături și în ce condiții

Cardurile de cumpărături se dovedesc utile în multe situații, dar foarte important este să vă achitați de obligații la timp. În acest articol, explicăm cât și în ce condiții vă puteți împrumuta de pe un astfel de card de cumpărături.

În general, cardurile au o valabilitate de cinci ani, iar taxele fixe sunt două: o taxă de emitere (se plătește o singură dată) și una de administrare (se plătește anual).

O să ne îndreptăm atenția spre cardurile de AICI și vom discuta în detaliu despre Star Card. Sunt trei tipuri de card dintre care puteți alege: Star Forte, Star Gold și Star Platinum.

Primul, Star Forte, poate fi solicitat de toate persoanele cu venit minim de 800 de lei pe lună. Sumă maximă ce este pusă la dispoziția unui astfel de client este de 25.000 de lei pe lună. Se plătesc 20 de lei la emitere și 25 de lei pe an, taxă de administrare.

Al doilea dintre cardurile enumerate este destinat persoanelor cu venituri de minimum 4000 de lei. Banca pune la dispoziția clientului, pe card, o sumă de 50.000 de lei. Taxa de emitere este de 100 de lei, cea de administrare anuală – 200 de lei.

Star Platinum, al treilea dintre carduri, este pentru cei cu venituri de minimum 12.000 de lei. Se pot împrumuta chiar și 150.000 de lei de pe acest card de cumpărături. Taxa de emitere este de 350 de lei, iar taxa anuală de administrare este tot de 350 de lei.

Puteți verifica întreaga listă de comisioane pentru aceste carduri AICI.

Cardurile de mai sus sunt recomandate la cumpărături de orice fel, condiții speciale fiind oferite turiștilor (există un card de cumpărături destinat vacanțelor). Totuși, cum cardurile sunt gândite special pentru cumpărături, nu este indicat să scoateți bani lichizi de pe aceste carduri.

Pentru sume mici de bani lichizi de care aveți nevoie uneori, puteți solicita cuiva un împrumut. Banii se pot trimite prin Western Union; toate detaliile despre transfer (ghid de efectuare a transferului, comisioane etc) pot fi consultate AICI. Puteți rambursa banii celui care vă împrumută sau, de ce nu, puteți conveni cu persoana care v-a împrumutat să cumpere lucruri de care are nevoie cu ajutorul cardului dumneavoastră de cumpărături.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole