Ce trebuie să faci înainte să cumperi o mașină rulată

FOTO: jaygeorge/Pixabay.com

O mașină rulată poate fi o alegere foarte bună pentru cei care sunt în căutarea unui automobil de calitate la un preț accesibil. De asemenea, poate fi o alegere potrivită și pentru cei care caută un vehicul pentru o perioadă mai scurtă de timp. 

Înainte să cumpărați o mașină rulată, fie că aveți nevoie pentru familie, un model 4X4 pentru a merge pe un drum accidentat sau pentru firmă, cum sunt Mercedes Vito, alegeți cu grijă locul de unde o cumpărați. 

Este foarte important să examinați cu atenție starea vehiculului și să vă interesați de istoricul acestuia. Practic, trebuie să vă informați cu privire la reparațiile și accidentele rutiere pe care le-a suferit mașina. Dacă nu e vorba de un parc autorizat de auto rulate Cluj, București, Iași, Timișoara, Constanța sau orice alt oraș mare din țară, ar fi bine să evaluați mașina independent cu un mecanic bun și în care aveți încredere. 

Testul pe stradă

De asemenea, înainte de a cumpăra o mașină ar fi bine să vă faceți o listă cu mașini de care ați fi interesați și să vedeți exact care sunt caracteristicile tehnice și dacă vi se potrivesc atât ca preț, dar cât și în ceea ce privește întreținerea lor. 

După ce ați analizat-o cu grijă, alături de mecanic, ar fi bine să o testați un pic pe stradă, să vedeți cum se comportă în timpul condusului și dacă este confortabilă. Interesați-vă și dacă mașina are revizia făcută, dacă e nevoie să schimbați bateria, cum sunt anvelopele și dacă aveți și rezervele pentru anotimpul următor. Sunt detalii care v-ar putea scuti de cheltuieli importante. 

Ideal ar fi să cumpărați o mașină pentru care există și o garanție, iar dacă este posibil încercați și o negociere, pentru a obține o reducere de preț sau servicii suplimentare.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole