Cea mai mare plajă urbană din Europa se deschide în România

Un nou loc pentru cei care iubesc soarele se deschide în România pe 10 iunie. 30.000 de metri pătrați de plajă, 1.500 de șezlonguri pe nisip, piscină tropicală, 600 de palmieri, 40 de măslini, terenuri de fotbal și volei, precum și un Concept Beach Club îi vor aștepta pe cei care merg la Therme București.

„După o baie în piscină, te poţi răcori la duşurile exterioare şi savura la Beach Barbeque o masă cu preparate legendare. Iar dacă vrei să te răsfeţi chiar mai mult, te aşteptăm la Beach Club, unde poţi alege un vin rafinat, un signature cocktail, o bere rece de la Beer Bar sau o îngheţată delicioasă”, spun reprezentanţii Therme București pe pagina lor de Facebook.

Investiția totală a proiectului se ridică la cinci milioane de euro și plasează Bucureștiul în topul capitalelor europene cu plaje urbane, precum Paris, Berlin, Lisabona sau Moscova.

„Fiecare vară la Therme Bucureşti aduce extinderi şi elemente unice în România pentru vizitatorii noştri. Din acest an, bucureştenii beneficiază de cea mai mare şi complexă plajă urbană din Europa, care recreează scenografia exotică estivală prin nisip fin, piscină tropicală, vegetaţie, şezlonguri pe plajă şi terasă, pool bar şi Concept Beach Bar, şi activităţi de plajă, la doar 15 minute de agitaţia oraşului”, a declarat managerul general Therme București, Stelian Iacob.

Therme Bucureşti este cel mai mare centru Therme din Europa, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, având o suprafaţă totală de 34.000 mp şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor. Centrul găzduieşte cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 plante.

Investiţia în Therme Bucureşti este realizată de A-Heat Group AG, concern cu sediul la Viena. Din punct de vedere tehnic şi conceptual, Therme Bucureşti face parte din Grupul Wund.

 

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole