Cele mai avantajoase city break-uri

Chiar dacă a venit toamna și perioada concediilor s-a terminat, nu înseamnă că nu putem în continuare călători. Avem varianta unui city break. E o perioadă potrivită pentru astfel de excursii, mai ales că și biletele de avion sunt destul de ieftine.

În acest articol vă prezentăm câteva dintre cele mai atractive oferte la city break-uri. Am selectat câteva pachete care au printre cele mai mari reduceri de preț și sunt cele mai avantajoase.

City break Barcelona. Se oferă o reducere de 40%. În pachet sunt incluse biletele de avion și două nopți de cazare.

Pentru a descoperi orașul puteți alege un tur cu autobuzele cu etaj. Există un traseu pentru zona de Est și unul pentru Vest. Ruta de Est include: Placa Catalunya, Catedrala Barri Gotic, Barceloneta, Port Olmpic, Sagrada Familia, Parc Guell, Tibidabo, La Pedrera, Casa Batllo. Ruta de Vest include: World Trade Center, Jardins de Miramar, Poble Espanyol, Camp Nou (F.C. Barcelona), Montjuic.

Excursia dureaza aproximativ 9 ore, biletul fiind valabil 24 de ore, iar pretul excursiei este de 36 euro/ persoana. De asemenea, în Barcelona nu trebuie să ratați nicio vizită la celebra Sagrada Familia. Un bilet, în care este inclusă și o vizită la muzeul Sagrada Familia costă 84 de euro de persoană.
Barcelona

City break Roma. Reducere 35%. În pachet intră biletele de avion și două nopți de cazare. Și la Roma o bună modalitate de a vedea cele mai importante puncte turistice este să folosiți un autobuz. Un tur costă în jur de 30 de euro de persoană. Stațiile sunt la Muzeul Vaticanului, Colosseum-ul, Fantana Trevi sau Basilica Santa Maria Maggiore.
Rome

City break Veneția. Reducere 35%. Cei care vor să petreacă un weekend romantic trebuie să aleagă acest superb oraș. Într-un pachet de doar 129 de euro sunt incluse biletele de avion și 3 nopți de cazare la un hotel de trei stele.

Nu trebuie să ratați un tur cu barca, pentru a explora frumusețile Veneției. Astfel descoperiți palatele splendide, bisericile și cele pentru 400 de poduri ale orașului, Piața San Marco, Basilica San Marco sau Palatul Dogilor. O astfel de plimbare costă în jur de 45 de euro.
Venice

Daca v-a plăcut acest articol, alăturați-vă mai jos, cu un Like, comunității de iubitori de drumeție de pe pagina noastră de Facebook:

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole