Cele mai tari destinații pentru un city break

În ziua de astăzi timpul liber este extrem de limitat și ritmul vieții unul foarte ridicat, astfel că vacanțele lungi sunt din ce în ce mai rare pentru publicul modern. În plus, destinațiile alese sunt din ce în ce mai exotice datorită faptului că în ziua de azi putem călătorii la prețuri mult mai avantajoase. Așa au devenit extrem de populare vacanțele de tip city break în care sunt incluse doar trei zile de vacanță pentru un oraș turistic, o destinație populară.

Am studiat și noi tendințele din acest an pentru a vedea care sunt cele mai populare dar și avantajoase, în același timp, destinații de vacanță de tip city break.

City break Istanbul

City break Istanbul – prețurile pentru o destinație precum Istanbul tind să înceapă de la 279 de euro, fiind inclus atât zborul cât și cazarea pentru doi adulți. E clar că într-un în oraș precum Istanbul nu ai cum să te plictisești, fiind atât de divers, având atât de multe moschei dar și baruri, având posibilitatea de a face plimbări cu barca pe Bosfor, de a vizita zona asiatică dar și de a mânca baclavale și de a cunoaște o cultură nouă.

Poate că nu e suficient un city break în Istanbul pentru că ai multe de văzut, însă în lipsă de timp merită să tragi o fugă până acolo pentru a vedea minunățiile orașului.

City break Praga

City break Praga – Praga – acest oraș tinde să fie o destinație ideală de city break pentru români, având tarife de la 198 de euro cu tot cu zbor și cazare pentru două persoane adulte. Pe lângă prețurile avantajoase, o vacanță în Praga vine cu foarte multe atracții precum castelul Praga și strada de aur, catedrala Sfântul Vitus ,centrul vechi al orașului unde vei putea admira ceasul astronomic atât de renumit. Sunt multe de văzut în Praga și pe latura culturală, obiective precum Galeria Națională din Praga sau Muzeul Național iar din punct de vedere arhitectural o atracție foarte mare este casa care dansează, o clădire din centrul orașului creată de arhitecți într-un stil extrem de interesant.

City break Barcelona

City break Barcelona – Prețurile pentru Barcelona încep de la 148 de euro cu zbor și cazare inclusă iar orașul este unul pur și simplu minunat cu o climă blândă. Obiectivul numărul 1 de vizitat în Barcelona este Sagrada Familia care a fost proiectată de Antoni Gaudi, dar vei mai avea multe altele de văzut precum muzeul Picasso și cel mai celebru bulevard din lume: La Rambla, însă nu uita și de Park Guell și desigur plaja Barceloneta.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole