Începe Târgul de Turism. Bilete de avion la 1 euro și 50% reduceri la vacanțe

Târgul de Turism al României își deschide porțile, la Romexpo, de joi, 16 februarie, până duminică. Potrivit organizatorilor, vor fi prezente peste 250 de agenții de turism și tour-operatori din 14 țări (Austria, Bulgaria, Egipt, Croația, Federația Rusă, Grecia, Israel, Moldova, Palestina, Polonia, Republica Dominicană, România, Turcia și Ungaria).

Vizitatorii vor descoperi oferte early booking, last minute, pachetele turistice pentru litoralul românesc, grecesc sau bulgăresc pentru vara acestui an, city-breakurile în marile capitale europene, ofertele pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale departe de agitația orașelor, dar și reduceri pentru destinații exotice în vogă precum Insulele Canare, Republica Dominicană, Maldive, Thailanda, Bali sau Seychelles.

Tour-operatorii au în ofertă vacanțe cu reduceri de 40-50%, cu transport la 1 euro și fără taxe de avion. Asociația Litoral – Delta Dunării va promova puternic două branduri: Mamaia Style și Vama Veche.

Reprezentanții asociației spun că cel mai mare succes pe care îl vor prezenta este introducerea zborurilor interne între Constanța și patru orașe din țară, precum și conectarea cu orașe europene care ar putea aduce foarte mulți turiști pe litoralul românesc și în Delta Dunării.

De asemenea, în cadrul târgului, o asociație viti-pomicolă va prezenta un plan de promovare a turismului viti-vinicol în România, pentru următorii doi ani.

Ambasadorul Israelului în România, Tamar Samash, invită publicul să descopere creativitatea și diversitatea culturală, geografică ale țării sale. „Cunoscută tuturor drept Țara Sfântă, Israel fascinează nu doar prin istoria sa veche de 3.000 de ani, dar și prin orașele sale moderne, cu zgârie nori, cafenele și restaurante. Acest constrast fermecător între vechi și nou (tradițional și modern) este completat de peisaje unice, de numeroase plaje, dar și de locuri unde se poate schia. În plus, toate acestea le puteți face bucurându-vă de soare 300 de zile pe an”, spune Tamar Samash.

Secretarul general al Organizației Națională de Turism a Greciei, Dimitris Trifonopoulos, va organiza la standul organizației o conferință de prezentare a destinației și a tendințelor actuale din turism. Vizitatorii vor putea lua parte la un scurt spectacol de muzică și dansuri tradiționale grecești precum și la o degustare de preparate culinare elene.

Programul de vizitare va fi, în perioada 16-18 februarie între orele 10:00 — 18:00, iar în ziua de 19 februarie, între orele 10:00 — 16:00. Prețul biletului de intrare este 10 lei.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole