Care sunt cele mai spectaculoase locuri de vacanta in Europa? Veti fi uimiti cate frumuseti ascunde continentul nostru

0
2062
locuri de vacanta in Europa

Vremea se incalzeste treptat in toata Europa, ceea ce inseamna ca turistii incep deja sa isi faca rezervari si sa caute cele mai frumoase locuri de vacanta in Europa.

Astazi, va propunem o lista cu cele mai populare locuri pentru o vacanta pe plaja in Europa:

De la malurile nisipoase de pe Coasta Amalfi, pana la plajele din Liguria, destinatiile italiene au dominat deloc surprinzator, lista celor mai cautate locuri de vacanta in Europa. Croatia si Grecia – cunoscute pentru istoria lor, cultura si plaje, sunt de asemenea o optiune aleasa de multi.

Lista celor mai frumoase locuri de vacanta in Europa:

1. Cagliari, Sardinia, Italia – coasta Cagliari totalizeaza peste 12 km, cu o multime de plaje care atrag turistii. Cea mai populara plaja a orasului, Poetto, este de obicei plina de turisti si localnici, datorita numeroaselor baruri si restaurante din apropiere.

2. Insula Elba, Italia – Insula toscana este cunoscut pentru plajele sale curate, cu apa limpede, turcoaz si nisip auriu, facandu-l un loc de vacanta excelent in Marea Mediterana.

3. Hvar, Croatia – Acest oras antic situat la malul marii imbina istoria, cultura, si plajele frumoase cu apa transparenta si nisipul alb. Este cu siguranta o optiune pentru cei aflati in cautarea de locuri de vacanta in Europa.

4. Sanremo, Italia – Situat pe coasta mediteraneana Liguria, orasul Sanremo este de obicei ocupat cu turisti care vin sa viziteze plajele sale, gradinile exotice si promenadele de la malul marii.

5. Albufeira, Portugalia – Albufeira, situat in regiunea Algarve, este un oras popular pentru o vacanta datorita caselor pastelate, plaje frumoase, vietii de noapte si zumzetului de oras fermecator. Plaja din apropiere, Praia dos Pescadores, este una dintre cele mai pitoresti ale tarii.

6. Cefalù, Italia – iubitorii de plaje vor avea probleme incercand sa gaseasca un sezlong gratuit in acest oras sicilian in timpul verii. Odata ce vezi plajele magnifice, vei fi cucerit. Apele sale calde sunt cunoscute pentru a fi calme, perfecte pentru relaxare si inot.

7. Biarritz, Franta – Plajele din Biarritz sunt pline de turisti si surferi in timpul verii. Calatorii bogati sunt de asemenea cunoscuti pentru frecventarea orasului statiune, datorita unitatilor de la malul marii.

8. Zadar, Croatia – Vizitatorii Zadar sunt atrasi de orasul croat pentru istorie – reflectat in ruinele romane si venetiene – si de coastele sale uimitoare. Dupa cum se poate vedea, se merita sa ramaneti pe plaja doar pentru a privi apusul soarelui.

9. Faro, Portugalia – Plajele din acest oras din sudul Algarve sunt atat de frumoase incat par ireael. Daca ajungeti in acest loc de vacanta in Europa, asigurati-va ca gustati fructe de mare proaspete la unul dintre restaurantele din oras si faceti o excursie la insulele din apropiere de plaja, Ilha da Barreta (uneori numita Ilha Deserta) si Ilha da Culatra, pentru vederi spectaculoase la mare.

10. Positano, Italia – Acest oras perfecta de pe Coasta Amalfi este tipic italian, cu nivelurile sale de case multicolore si frumoasele plaje cu pietris.
Asigurati-va ca vizitati Marina Grande Beach, cea mai populara plaja din oras si o parte importanta a vietii sociale a orasului, cu baruri, restaurante, cluburi de noapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here