City break Dubai. Cele mai bune oferte din această perioadă

Cei care vor un city break Dubai pentru anul viitor au câteva oferte atractive de la Vola.ro, cea mai mare agenție online de turism.

De exemplu, pentru un pachet city break Dubai la Hotel Arabian Park, care se află la 6 kilometri de centru, prețurile pornesc de la 269 de euro. Sunt 4 nopți de cazare, iar în costuri intră și biletele de avion dus-întors. Mai multe detalii și alte oferte city break Dubai găsiți – AICI.

Puteți rezerva o cazare pentru city break Dubai și la Hotelul Five Continents Cassells Al Barsha. Avantajul este că se află în apropiere de stația de metrou Sharaf DG, la o scurtă distanță de mers pe jos până la „Mall of the Emirates” și aproape de Dubay Media City, Internet City, Jebel Ali și Dubai International Convention Centre. Mai multe detalii aflați de AICI.

Dubai este un oraș al un fascinante contraste și oferă un amestec inedit de vechi și nou. Dubaiul a fost transformat în mai puțin de un secol dintr-un sat de pescari în ceea ce este astăzi.

Dacă alegeți un city break Dubai trebuie neapărat să vedeți Burj Kahlifa, Jumeirah Beach Park, Fortul Al Fahidi, Dubai Creek si multe alte atractii turistice.

Le puteți descoperi într-un tur cu autobuzele hop-on hop-off. Un bilet, care este valabil 24 de ore, costă 48 de euro de persoană.

De asemenea, dacă alegeți un city break Dubai mergeți pe dunele din Dubai cu un automobil de teren, cu un șofer-ghid. În aceeași excursie puteți face o plimbare și pe cămilă, o sesiune de sandboarding și camping în deșert.

Spre seară vă așteaptă și un grătar și intrați în atmosfera orientală cu un program specific de dans. O astfel de aventură într-un city break Dubai durează aproximativ 5 ore, iar prețul este 65 de euro de persoană.

De asemenea, dacă mergeți într-un city break Dubai trebuie să vizitați într-o zi și Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite. Alegeți un ghid care cunoaște istoria locurilor. Vizitează locuri precum Moscheea Sheikh Zayed sau una dintre cele 40 de moschei ale orașului. Moscheea Sheikh Zayed este una dintre cele mai mari din lume și cea mai mare din Emiratele Arabe Unite.

Evident, perla din Abu Dhabi este fabuloasa moschee de marmură albă, proaspăt construită, cu 82 de cupole.  O excursie în Abu Dhabi costă aproximativ 100 de euro de persoană și durează în jur de 9 ore.

FOTO: Michael Theis/Flickr (creative commons)

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole