Wizz Air anunta 5 noi rute externe. Un zbor va fi operat din Bucuresti, iar celelalte din Timisoara

Wizz Air, compania aeriana low cost cu cea mai mare crestere din Europa si important operator din Romania, anunta 5 noi rute externe care vor conecta orasele Bucuresti si Timisoara.

Calatorii vor zbura spre o noua destinatie catre Spania cu Wizz Air

Incepand cu data de 23 aprilie va fi disponibil un zbor din capitala catre orasul Santander. Zborurile vor fi operate in zilele de marti si sambata, devenind cea de-a noua destinatie catre Spania. Biletele au intrat deja in vanzare si pot fi rezervate pe site-ul companiei www.wizair.com. Pretul este 99 de lei si include un  bagaj de mana cu dimensiunile de 40x30x20.

”(…)Este cea de-a 9-a ruta din capitala spre Spania, o tara cu legaturi economice si sociale puternice cu Romania. Cea mai noua ruta ofera oportunitati de calatorie low-cost atat romanilor care viziteaza comunitatea locala de acolo, cat si turistilor interesati sa descopere zona nordică aa Spaniei. Suntem increzatori ca pasagerii nostri romani se vor bucura sa viziteze incantatorul oras la tarife ce incep de la doar 99 RON. Echipajul nostru roman, prietenos, este nerabdator sa intampine pasagerii la bordul aeronavelor noastre, a declarat, Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air”.

De ce Santander? Orasul Cantabrez este o destinatie populara printre turisti, cu o minunata vedere la Oceanul Atlantic. Plajele late sunt atractia principala, apoi barurile de pe plaja si, in general viata de noapte. Dar asta nu este tot, calatorii preocupati de arte pot face un tur al muzeelor, catedralelor si caselor vechi.

4 zboruri noi si din orasul de pe Bega

Din toamna, Wizz Air pune la dispozitie timisorenilor 4 zboruri noi, fara escala. Destinatiile nou introduse sunt Baden Baden si Nurnberg( Germania), Doncaster/Sheffield (Marea Britanie) si Billund (Danemarca). Cei interesati vor putea zbura catre aceste orase de doua ori pe saptamana.

Incepand cu luna septembrie, operatorul maghiar va suplimenta cateva zboruri. Acestea fiind destinatii frecventate de catre romani, respectiv Londra(Luton), Memmingen, Bari (Dortmund) si Charleroi (Bruxelles).

”(…)Speram ca cele patru noi zboruri din Timisoara catre destinatii interesante cum ar fi Billund in Danemarca, Baden-Baden si Nuremberg in Germania si Sheffield in Marea Britanie vor fi bine primite de pasagerii nostri. Suntem siguri ca noile curse vor aduce si mai muli calatori internationali si vor consolida relatiile de business dintre Romania si restul Europei, a declarat, Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air.”

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole