Oferte bilete de avion. Unde poți zbura în Europa cu doar 10 euro

Ryanair a lansat astăzi primul său orar de iarnă pe anul acesta, pentru aeroportul din Oradea. Vor fi patru noi rute către Barcelona (Girona), Einhoven, Milano (Bergamo) și Londra (Stansted). Odată cu acest anunț, Ryanair anunță și o campanie de oferte bilete de avion.

„Pentru a sărbători lansarea orarului Iarnă 2017 Oradea, scoatem la vânzare locuri pe întreaga rețea de rute, de la doar 9,99 de euro, care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, joi (9 martie 2017)”, anunță marketing managerul Ryanair, Denis Barabas.

Potrivit reprezentanților Ryanair, lista de oferte bilete de avion pe noile rute de vară 2017 atrag deja călători din Oradea către Barcelona și Milano.

Compania aeriană RyanAir trasportă peste 117 milioane de pasageri pe an în mai mult de 1.800 de zboruri zilnice de pe cele 84 de baze și a fost declarată cea mai mare companie aeriană din Europa în topul operatorilor care au transportat cei mai mulți călători în 2016.

Compania conectează 200 de destinaţii din 33 de ţări cu o flotă de 350 de aeronave noi Boeing 737 şi cu o comandă pentru alte 315 aeronave noi Boeing 737, ce vor aduce Ryanair o creştere a traficului de până la 180 de milioane de pasageri pe an până în anul 2024. În prezent, în cadrul Ryanair lucrează peste 11.500 de angajaţi.

Oferte bilete de avion. Ryanair are o medie sub 40 de euro pe tichet

RyanAir a deschis în luna octombrie, anul trecut, a doua bază, la București, și estimează că în 2017 va transporta mai mult de 1,9 milioane de pasageri în România.

Reprezentanții RyanAir spun că este compania din Europa cu cel mai mic tarif. În 2016, se estima un preț mediu de sub 40 de euro.

„În România, pentru moment, suntem pe locul 5, dar cu siguranță vom crește și vom avea o contribuție importantă la creșterea traficului în România. Până în 2024 estimăm că vom avea o creștere controlată. Estimăm un număr total de peste 180 de milioane de pasageri până în 2024.

Este o creștere constantă și puțin încetinită în următorii ani. Estimăm o creștere de circa 7% de la an la an. Creșterea va veni odată cu primirea noilor aeronave.

Credem că până în 2024 vom opera cu mai mult de 500 de aeronave, ceea ce ne va oferi poziția de lider în Europa din acest punct de vedere”, declara, anul trecut, Denis Barabas, director de marketing și vânzări în cadrul RyanAir.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole