Black Friday 2016 city break. Reduceri de până la 90%

Cea mai mare agenție de turism online din România, Vola.ro, va avea, vinerea aceasta, o ofertă Black Friday 2016 city break.

Vor fi în ofertă peste 600 de bilete de avion, către destinații europene, cu reduceri de până la 90%, pentru cei care așteaptă oferte Black Friday 2016 city break.

Cei de la agenția de turism spun că se așteaptă pe site la un flux mare de turiști, iar vânzările cu ocazia Black Friday 2016 vor echivala volumul pentru o lună întreagă.

Vola mai spuns că toți cei care sunt în căutare de oferte Black Friday 2016 city break vor avea parte de tăieri de prețuri care vor concura foarte serios cu reducerile oferite la electrocasnice de marile magazine online. În unele cazuri chiar le vor depăși. Oferta Black Friday 2016 city break o veți putea studia AICI.

Black Friday 2016 city break. Orașe pe care le puteți vizita

Iată cum puteți mai simplu vizita câteva dintre cele mai frumoase orașe europene în cazul în care vor apărea în oferta Black Friday 2016 city break la Vola.ro.

De exemplu, pentru a descoperi Barcelona, puteți alege un tur cu autobuzul cu etaj. Există două trasee. Cel din vest include, printre altele, puncte turistice precum Camp Nou (F.C. Barcelona), Montjuic, Jardins de Miramar sau Poble Espanyol. Pe ruta de est a autobuzului turistic puteți vedea Placa Catalunya, Catedrala Barri Gotic, Barceloneta, Port Olmpic, Sagrada Familia, Parc Guell, Tibidabo, La Pedrera sau Casa Batllo.

Și la Roma puteți folosi autobuzul pentru a vizita cele mai importante obiective turistice. Un tur costă în jur de 30 de euro de persoană. Stațiile sunt la Muzeul Vaticanului, Colosseum-ul, Fantana Trevi sau Basilica Santa Maria Maggiore.

Dacă va fi inclusă și Veneția în oferta Black Friday 2016 city break, de la Vola.ro, nu trebuie să ratați un tur cu barca, pentru a explora frumusețile Veneției. Astfel descoperiți palatele splendide, bisericile și cele pentru 400 de poduri ale orașului, Piața San Marco, Basilica San Marco sau Palatul Dogilor. O astfel de plimbare costă în jur de 45 de euro.

E posibil să apară în oferta Black Friday 2016 city break chiar toate acestea orașe și să le puteți cumpăra pachete chiar și pentru toate trei. Veți putea studia oferta Vola.ro de Vinerea Neagră 2016 – AICI.

FOTO: Pedro Szekely/Flickr (creative commons)

 

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole