Bilete ieftine de avion. Călătorii spre Europa de la 6 euro

Cea mai mare platformă online pentru rezervarea vacanțelor anunță o serie de bilete ieftine de avion către mai multe destinații din Europa.

De exemplu, o călătorie spre vestul Germaniei, în Niederrhein, costă de la 6 euro. De asemenea, pentru un bilet spre Bruxelles sau Dusseldorf puteți lua un bilet cu 8 euro. Mai multe detalii găsiți – AICI.

Bilete ieftine de avion sunt și spre alte mari orașe europene. De exemplu, dacă vreți să vizitați Londra, prețurile pentru zboruri încep de la 10 euro. De asemenea, bilete ieftine de avion sunt și spre Antena, unde un tichet porneșete de la 20 de euro. Mai multe detalii găsiți – AICI.

Dacă vreți să călătoriți în Italia în următoarea perioadă, aveți bilete ieftine de avion spre Roma, Treviso sau Bari. De asemenea, oferte sunt și pentru celebrul oraș al îndrăgostiților, Veneția. Mai multe detalii găsiți – AICI.

Un studiu al mai multor platforme online de rezervarea vacanțelor a ajuns la concluzia că cele mai ieftine bilete de avion se pot cumpăra la începutul săptămânii. Prețurile nu sunt stabilte doar după algoritmii unor softuri, ci sunt și intervenții ale reprezentanților companiilor aeriene. Sunt analizate ce ofertă de bilete ieftine de avion au ceilalți concurenți și se propune o ofertă mai bună.

Zilele cu cele mai scumpe bilete de avion sunt cele din weekend, când cererea este mai mare din partea celor care vor să facă city-break-uri. Pentru zborurile efectuate miercurea și joia cererea este mai mică și sunt cele mai ieftine zboruri din cursul săptămânii.

După ce au fost analizate ofertelor companiilor aeriene pe o perioadă mai lungă, s-a ajuns la concluzia că bilete cu prețul cel mai mic se vând cu cel puțin trei săptămâni înainte și cel mult trei luni și jumătate înainte de ziua călătoriei cu avionul.

Aceeași cercetare mai arată că plătesc mai scump cei care nu au răbdare și își cumpără bilete de avion cu 8 – 9 luni înainte, însă cele mai scumpe tichete rămân cele achiziționate înainte cu 2 – 3 zile de decolare.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole