5 hoteluri in Oradea. Top oferte in orasul de pe Crisul Repede


In ultimii ani acest oras a reusit sa se inscrie pe lista celor mai frumoase asezari din Romania, astfel incat nu ne-a fost greu sa alegem 5 hoteluri in Oradea. Cladirile de demult au fost renovate, centrul vechi, Cetatea Oradei, Palatul Vulturul Negru, Turnul Primariei, Biserica cu Luna sunt cateva dintre motivele pentru care sa programati un weekend in acest magnific oras.

Alesia

Apartamentlul Alesia se afla intre cetatea Oradea si Aquaparku-ul Nymphaea. Cu o suprafata de 24 de metri patrati este potrivit pentru un cuplu, dispune de balcon, bucatarie dotata si baie. Daca va doriti sa fiti langa aeroport, acest aparatament nu este o optiune tocmai buna, fiindca sunt 5 kilometri pana la el.

Alesia este cotata pe Booking ca fiind una dintre unitatile de cazare cele mai bune raport calitate/pret.

Tarif cazare: 223 de lei/ 2 persoane/ un weekend/ pat dublu/anulare gratuita.

Adresa: Strada Dobrestilor nr. 10, ap. 15, 410292 Oradea, Romania.

5 hoteluri in Oradea: RHC Royal Hotel, 3 stele

Hotelul Royal este cotat la 3 stele, este modern, dispune de camere individuale si permite accesul gratuit la internet. Daca alegeti acest hotel pe timpul verii este excelent, asta daca va doriti o baie calda la Baile Felix si Baile 1 Mai. Statiunile se afla la 5 kilometri distanta. O veste excelenta pentru stapanii de blanosi, la Royal sunt acceptate si patrupedele.

Tarif cazare: 241,56 lei/ 2 persoane/ camera twin/ nerambursabil.

Adresa: Stefan Zweig Street 4, 410515 Oradea.

WHITE 56 RIVER

Acest aparatament are o capacitate de 3 persoane, astfel fiind ideal pentru o familie cu un copil. 3 kilometri aveti de mers pana la cetatea Oradea, iar pentru cei care obisnuiesc sa gateasca in concedii, White 56 River are o bucatarie cu tot ceea ce ii trebuie. Parcarea si accesul la internet sunt disponibile fara costuri extra.

Tarif cazare: 306 lei/ 2 persoane/ 2 nopti/ anulare gratuita/ pat dublu si canapea.

 Adresa: Sovata nr.54, Bloc C5, ap.49, etajul 9, 410298 Oradea.

5 hoteluri in Oradea: Panoramis Residence, 4 stele

Atunci cand calatoresti cu cei mici sau in grup, cu alti prieteni, distractia la piscina suna atat de tentant, iar hotelul Panoramis dispune de o astfel de facilitate. Din pacate piscina este in aer liber, astfel incat iarna nu este o alegere inspirata daca va ghidati dupa aceasta in alegerea cazarii.

Proprietatea dispune de 3 apartamente, are centru fitness, spatiile de cazare dispun de bucatarie complet utilata, baie si acces WIFI. Clientii se declara multumiti, in special cuplurile, Panoramis primind nota 9,4 pentru pret si asezare.

Tarif cazare: 362 de lei/ 2 persoane/ 2 nopti/ apartament studio.

Adresa: Str.Rimler Karoly nr.10, 410169 Oradea.

Hotel Silver, 4 stele

Hotelul Silver este pozitionat intr-un loc tare linistit, la 2,4 kilometri de centrul Oradei. Este o unitate de cazare ideala si pentru oamenii de afaceri care calatoresc in aceasta zona a tarii. Camerele au toate facilitatile, exista si un centru spa, piscine in aer liber, seif. De asemenea cei care au gandit acest poriect nu au uitat sa include si facilitate pentru persoanele cu mobilitate redusa. Hotelul are si parcare, fara costuri, restaurant si sali disponibile pentru diverse evenimente.

Tarif cazare: 363,36 de lei/ 2 persoane/ 2 nopti/ anulare gratuita/ plata la proprietate.

Adresa: Str. Louis Pasteur nr. 102, 410154 Oradea.

NOTA: Tarifele sunt orientative, acestea pot varia, verificati site-ul fiecarui hotel sau cu ajutorul motoarele de rezervari turistice!

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole