Cât costă un revelion la munte acum

Luna noiembrie nu e cu siguranță cea mai bună perioadă în care să găsești prețuri bune la pachete pentru sărbătorile de iarnă. Pentru un preț acceptabil ar fi trebuit să cauți cel târziu în septembrie. Însă, pentru cei care își doresc neapărat să ajungă la munte în noaptea dintre ani, am studiat ofertele existente pe piață și vă prezentăm câteva prețuri pentru a vă face o idee.

Una dintre stațiunile montane cu cele mai mari prețuri este Poiana Brașov. De exemplu, la Complexul Monterai Resort, de 3 stele, sejurul de Revelion pentru două persoane costă 3.899 de lei.

Este organizat și un program. Întâmpinarea oaspeților se face pe 30 decembrie, cu șampanie, cină românească, foc de tabără și gustări tradiționale, dar și o petrecere cu muzică live.

În noaptea de Revelion este cină festivă cu muzică live și artificii. Petrecerea continuă și pe 1 ianuarie, când se organizează un brunch bufet, iar seara e din nou muzică live. Opțional, se mai pot face ședințe de masaj, plimbări cu sania trasă de cai sau cu snowmobilul și se mai pot închiria echipamente de ski.

La Hotelul Iri din Bușteni, de 3 stele, un Revelion pentru două persoane costă 3.349 de lei pentru trei nopți. Pachetul include mic dejun târziu, cină cu muzică live, „vinul casei și palincă la discreție”. Cina festivă de Revelion este inclusă în preț.

Prețuri ceva mai mici sunt la pensiunile din zona Bucovinei. De exemplu, dacă alegeți pensiunea Mădălina din Putna, un pachet de Revelion pentru două persoane costă 2.700 de lei.

Pachetul include masa festivă cu produse tradiționale, preparate specifice sărbătorilor de iarnă, sucuri răcoritoare și băuturi alcoolice precum afinată, palincă, vin alb și vin roșu.

Și la pensiuni din Maramureș găsiți oferte mai bune. De exemplu, dacă alegeți Baia Sprie, puteți cumpăra un pachet de două persoane pentru Revelion cu 2.000 de lei. Pensiunea Verde, de 3 stele, oferă un meniu complet pentru Revelion, iar în celelalte zile se oferă micul dejun și cina. Opțional, doritori pot aplica pentru un circuit prin Maramureș, în care sunt incluse mai multe puncte de atracție. Întreaga pensiune se închiriază de Revelion și unui grup de 10 persoane pentru 9.990 de lei.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole