Unde găsești cele mai bune oferte la vacanțe și bilete de avion

Vola.ro anunță că lunile ianuarie si februarie sunt printre cele mai importante din an, cu multe oferte bilete de avion. Există oferte cu reduceri de până la 50% în cazul unor destinații-vedetă pentru turiștii români precum Londra, Milano, Paris și altele. Mai mult, zilele acestea, Vola.ro anunță bilete dus-întors care pornesc de la 6 euro pentru unele destinații din Europa.

Oferte atractive are în această perioadă și Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa. Biletele spre Londra și Milano, de exemplu, pornesc de la 4,99 euro. Iar tichetele de călătorie spre Berlin, Bologna sau Bruxelles pornesc de la 7,99 euro.

Compania aeriană transportă peste 117 milioane de pasageri pe an în mai mult de 1.800 de zboruri zilnice de pe cele 84 de baze. De asemenea, conectează 200 de destinații din 33 de țări cu o flotă de 350 de aeronave Boeing 737 și cu o comandă pentru alte 315 aeronave Boeing 737.

Reduceri pentru mai multe rute din Europa găsiți și la Blue Air sau la Wizz Air.

Dacă vreți să călătoriți spre destinații exotice, pe alte continente, KLM anunță reduceri de până la 40% la bilete de avion. Lista destinațiilor cu prețuri reduse la bilete de avion include Zanzibar, Bangkok, Mexico City, Punta Cana, Havana, Rio de Janeiro și multe altele.

Destinații din Asia sunt spre Delhi de la 409 euro, Beijing de la 419 și Bangkok de la 539 euro, Hong Kong si Singapore de la 549 euro și Tokyo de la 619 euro. Destinații din America de Nord sunt spre New York de la 510 euro, Miami de la 522 euro și Toronto de la 607 euro.

Luna ianuarie aduce cele mai ieftine zboruri pentru călătorii europeni sau intercontinentali, de pe parcursul întregului an și, totodată, aduce și cele mai mari promoții la biletele de avion.

Dacă în alte luni ale anului prețul mediu al unui zbor spre Roma este de 20 euro dus – întors, în luna ianuarie turiștii au partea de mai multe oferte bilete de avion și își pot achiziționa un tichet cu până la 50% reducere.

FOTO: mitchpa1984/Flickr (creative commons)

 

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole