City break Londra. Bilete de avion de la 10 euro

0
660
City break Londra FOTO: Günter Hentschel/Flickr (creative commons)
City break Londra FOTO: Günter Hentschel/Flickr (creative commons)

Cei care își doresc un city break Londra au în acest zile câteva oferte atractive la bilete de avion pentru capitala Marii Britanii. Prețurile pornesc de la 10 euro. Mai multe detalii găsiți – AICI.

Dacă vreți un pachet complet city break Londra, prețurile pornesc de la 149 de euro. În acești bani primiți biletele de avion dus-întors, cazare două nopți cu mic dejun inclus. Mai multe detalii – AICI.

Pe lângă faptul că este cel mai mare oraș din Europa de Est, Londra rămâne o capitală internațională a culturii, muzicii, educației sau modei.

Dacă sunteți în căutarea unui city break Londra mai ieftin e bine să evitați perioada verii, atunci când este foarte mare aglomerație, iar prețurile sunt cele mai mari.

La începutul anului viitor mai puteți participa și la carnavaluri celebre, precum cel din Notting Hill, paradele de Saint Patrick (17 martie) sau de Sfântul Gheorghe (23 aprilie).

Tot în Londra sunt peste 30 de teatre, cele mai multe în West End. De asemenea, sunt și peste 240 de muzee, cele mai cunoscute fiind British Museum, în care găsiți antichități din întreaga lume, Victoria and Albert Museum, cu arte decorative și aplicate, Imperial War Museum, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul de Știință sau Muzeul Londrei.

Dacă iubiți muzica și alegeți un city break Londra trebuie să știți că aici găsiți cinci orchestre simfonice cunoscute la nivel mondial: Orchestra Simfonică din Londra, Orchestra Filarmonica din Londra, Orchestra Filarmonică Regală, Filarmonia și Orchestra Filarmonica BBC.

În city break Londra nu trebuie să ratați frumoasele palate ale Regatului Unit. De exemplu, Turnul Alb este cea mai veche construcție a Londrei. A fost mai întâi fortăreață, apoi reședință regală, grădină zoologică, dar ajuns o clădire faimoasă ca închisoare. Palatul Hampton este o altă construcție importantă. A fost terminată de regele Henry al VIII-lea, cinci dintre nevestele sale fiind oaspeți de seamă.

De asemenea, palatul Kengiston este reședința familiei regale britanice începând cu secolul al XVII-lea. Prețul unei excursii pe la aceste puncte turistice într-un city break Londra pornește de la 61 de euro, iar biletul este valabil 24 de ore.

FOTO: Günter Hentschel/Flickr (creative commons)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here