City break oferte. S-a vândut o vacanță de 14.000 de euro

Planurile pentru mini vacanța de 1 Mai s-au stabilit deja. Potrivit turoperatorului Cocktail Holidays, cei mai mulți români au căutat city break oferte pentru 1 Mai pentru destinații din România, spre Lisabona, Dubai sau Sharm Sheikh.

Cererea de city break oferte pentru acest weekend a fost cu 10% mai mare față de anul trecut, când Ziua Muncii a coincis cu Paștele.

Pentru vacanțele din România au fost căutate pachete cuprinse între 300 și 500 de lei de persoană pentru două nopți, cu mic dejun inclus, la hoteluri de patru și cinci stele.

În ceea ce privește city break oferte pentru destinații din străinătate, prețurile au pornit de la 499 de euro de persoană, pentru un pachet cu trei nopți de cazare și mic dejun inclus, la hoteluri de patru stele. De asemenea, în pachet mai sunt incluse tururi ale orașelor și toate celelalte taxe.

City break oferte. Cât costă o vacanță în Dubai sau Sharm el Sheikh

De exemplu, pentru Sharm el Sheikh şi Dubai, destinaţii preferate pentru plajă, durata vacanţei este de 8 zile şi a costat de la 490 de euro/persoană, pe charter, cu all inclusive şi toate taxele incluse.

În ceea ce privește ofertele pentru vacanțele de vară, cele mai mari vânzări s-au înregistrat pentru vacanțe în Zakynthos. Cele mai vândute pachete turistice au fost sejururile pe charter, de șapte nopți cu demipensiune, la hoteluri de patru stele.

Prețul pentru un pachet în Grecia pornește de la 325 euro/persoană pentru un sejur de șapte nopți cu mic dejun, iar pentru un sejur de șapte nopți în Tenerife, de la 624 de euro/persoană. Turiştii Cocktail Holidays au mai cumpărat vacanţe în Croaţia (de la 410 euro/persoană), Antalya şi Bodrum (de la 520 euro/ persoană), Spania (de la 624 euro/persoană).

City break oferte. Cele mai ieftine și cele mai scumpe vacanțe

Cei care care caută din timp city break oferte și alte tipuri de vacanțe pot beneficia de reduceri consistente.

Cei de la Cocktail Holidays spun că cea mai ieftină vacanță vândută în perioada Early Booking a fost achiziționată în perioada Târgului Naţional de Turism al României, din luna februarie, cu 269 euro/persoană, cu toate taxele, pentru șapte nopți de cazare cu mic dejun la un hotel de două stele în insula Corfu şi zbor cu compania Tarom.

La polul opus, cea mai scumpă vacanță vândută de Cocktail Holidays a fost în valoare de 14.000 de euro, în Cipru, pentru luna august, unde o familie de cinci persoane a optat pentru cazarea la hotelul Four Seasons.

FOTO: Ronald Saunders/Flickr

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole