Compania aeriana Wizz Air a modificat procesul de rezervare. Iata noile reguli

Multe dintre site-urile companiilor aeriene nu sunt tocmai usor de utilizat, asta mai ales daca esti la o prima vizita. Categoriile pe care le intalnim, de regula, in bara de sus sunt impartite in alte subcategorii, fiecare cu functiile sale, fie ca vorbim de pagina de contact, informatii utile, check-in, rezervare sau butonul de logare.

Pentru a veni in sprijinul clientilor sai si pentru a le usura modalitatea prin care se fac rezervarile, compania maghiara, Wizz Air, a modificat procesul de rezervare.

Iata noile reguli:

Ai gasit o destinatie de vis la un pret mic, dar nu stii sigur cu cine vei calatori?

Cea mai mare companie aeriena, din Romania, a introdus un nou serviciu, numit Partener de calatorie flexibil. Acest serviciu iti permite sa creezi o rezervarea fara a mai introduce numele tuturor pasagerilor, in momentul rezervarii. Este bine de stiut ca se pot adauga pana la 9 pasageri fara a le introduce numele.

Bologna. Sursa foto: Wizz Air

Pasi de urmat pentru a-ti simplifca modalitatea de rezervare

De exemplu vrei sa vizitezi Bologna in aceasta perioada, dar prietenii tai sunt inca nehotarati. Poti face rezervarea a 2,4 bilete, o rezervare obisnuita pe un formular online, scrii numele tau si platesti pretul intreg al acestora si toate taxele pentru serviciile pe care le-ai selectat, pentru toti pasagerii. Numele necompletate la momentul rezervarii online trebuie finalizate inainte de check-in.

Screenshot. Sursa foto: Wizz Air

Noul serviciu este disponibil pentru o taxă de 47 de lei/pasager/zbor.

In cazul in care achizitionezi optiunea Plus, (include check-in la aeroport), dar vrei sa adaugi si serviciul Partener de calatorie flexibil, check-inul la aeroport este disponibil numai daca ai adaugat numele insotitorilor online, si asta cu 3 ore inainte ca avionul sa decoleze.

Screenshot. Sursa foto: Wizz Air

Daca va razganditi sau uitati sa treceti numele pasagerilor in campurile afisate rezervarea va fi anulata. Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa ne alegem orasul, tara, insula pentru calatoria urmatoare si sa ne facem bagajele.

 

 

 

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole