O stațiune s-ar putea transforma într-un „Saint Tropez al României”

Complex turistic Gura Portiței din Delta Dunării s-ar putea dubla în următorii ani. Potrivit administratorilor, este un proiect pe termen lung, de mai mult de doi ani.

E posibil să fie chiar și de trei ori mai multe locuri de cazare, un turn de observare, de unde turiștii pot admira Delta și împrejurimile, un centru spa, o piscină acoperită, o sală de fitness și o sală de conferință.

„După renovarea resortului turistic, va fi păstrat stilul de acum, cu amenajări incluzând materiale precum stuful. Vrem să facem din Gura Portiței un Saint Trapez al României”, a declarat administratorul complexului turistic Gura Portiței, Dragoș Valentin Dincă, pentru Zf.ro.

Acest complex turistic Gura Portiței se află la aproximativ 50 de kilometri de Tulcea. „Locul în care este amplasat complexul a conservat farmecul și naturalețea pe care a avut-o de pe vrema când primul El și prima Ea au călcat limba de nisip dintre Lacul Golovița și Marea Neagră”, se arată în prezentarea complexului.

La restaurantul de aici găsiți și numeroase mâncăruri ale zonei, precum tradiționalul borș lipovenesc sau saramuri de pește cu mămăliguță.

Camerele de pe insulă cu terasă și ponton pe lac sunt dotate cu 1 pat matrimonial, 1 canapea extensibilă și mobilier nou.

Pentru un sejur în complexul Gura Portiței beneficiați gratuit de parcare, transport pe lac din Jurilovca la Gura Portiței tur – retur și de șezlong pe plajă, hidrobiciclete pe lac, tenis de masă, teren sport multifuncțional, table, șah.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole