CraiovaRentaCar este cea mai potrivita firma de inchirieri auto pentru orice tip de sofer!

0
469
CraiovaRentaCar este cea mai potrivita firma de inchirieri auto pentru orice tip de sofer!

Toata lumea merita sa beneficieze de confort atunci cand pleaca la drum, indiferent daca este vorba despre a rezolva diferite probleme in oras sau despre o excursie prin tara. In acest sens, soferii pot opta pentru serviciile celei mai bune firme de tip rent a car din Craiova. Ei pot alege dintre numeroase modele de autoturisme, in functie de preferintele personale, dar si in functie de scopul de care au nevoie de o masina!

Care sunt tipurile de masini din care pot alege soferii?

Flota auto din care pot alege soferii este compusa dintr-o gama larga de masini, astfel incat toti clientii sa poata gasi aici tipul de autoturism de care au nevoie. Masini mici, medii sau mari, masini de familie, estate cars, masini premium, SUV&Crossover, VAN-uri, dar si autoturisme automate: toate acestea sunt variante catre care se pot indrepta cei interesati de inchirierea unei masini!

Cum poate fi aleasa masina ideala?

Pentru ca soferii sa aleaga masina ideala pentru ei, trebuie sa se gandeasca in primul rand la motivul pentru care au nevoie de ea. De exemplu, cei care doresc sa plece in concediu impreuna cu familia, cu siguranta au nevoie de o masina mai mare, cu suficient spatiu pentru toti membrii familiei, dar si pentru bagaje. In schimb, daca este vorba despre o calatorie romantica in doi, o masina mai micuta este suficienta. Nu in ultimul rand, de inchirieri masini de la aeroportul din Craiova se pot bucura si cei care ajung in acest oras in interes profesional: fie au o intalnire de afaceri, fie viziteaza o filiala a companiei pentru care lucreaza.

Avantajele inchirierii unei masini

In primul rand, soferii care beneficiaza de o masina au libertatea de a merge oriunde, oricand isi doresc, fara a depinde de mijloacele de transport in comun sau de taxiuri. In plus, la drum lung, pauzele nu mai sunt in functie de soferul autocarului, ci in functie de nevoile pasagerilor. Bineinteles, confortul personal este si el un alt avantaj important in ceea ce priveste inchirierea unei masini, fiind unul dintre aspectele de care foarte multi oameni nu se pot lipsi!

Pentru ce perioada pot soferii sa inchirieze o masina?

Soferii pot inchiria un autoturism pentru cel putin 2 zile. Cat despre perioada maxima, ea poate depasi chiar si 23 de zile, insa acest aspect trebuie discutat cu reprezentantii companiei de inchirieri.

Care sunt actele necesare pentru inchiriere?

Cei care sunt interesati de inchirierea unei masini trebuie sa dispuna de 2 acte de identificare. Este vorba despre buletin / pasaport, dar si de permisul de conducere. Ei trebuie sa trimita copii ale acestor documente pe e-mail reprezentantilor firmei de inchirieri, intrucat pe baza acestora este realizat contractul.

,,Craiova rent a car” este cea mai buna companie de inchirieri auto din Craiova, intrucat ofera soferilor o gama larga de autoturisme din care pot alege, dar si preturi extrem de convenabile si avantajoase! Tarifele pot fi studiate pe site-ul https://craiovarentacar.ro, in dreptul fiecarei masini. Nu in ultimul rand, soferii pot beneficia si de promotii, in functie de perioada in care au nevoie de un autoturism!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here