Harta turistica a lumii. Top atractii la care sa va opriti

0
702
Harta turistica a lumii. Top atractii la care sa va opriti
Harta turistica a lumii. Top atractii la care sa va opriti. Sursa foto: https://www.vouchercloud.com/tui-vouchers#tripadvisor-map

Harta turistica a lumii a fost creata de cei de la TripAdvisor impreuna cu site-ul VoucherCloud. Daca sunteti in cautarea unor locuri de vizitat – motorul de cautare turistic american este o buna sursa de informatii, mai ales ca impresiile sunt culese de la calatorii din intreaga lume. Si cum rubrica ‘’Thing to Do’’are success, au fost alese cel mai bine evaluate destinatii turistice.

Noul an ( jumatatea sa) ne aduce calatorii grozave la orizont. Astfel, Vouchercloud a pus la punct un infografic care arata atractia turistica de top a fiecarei tari. Site-urile sunt impartite in categorii (istorice, naturale, religioase si turistice). Indiferent daca incercati sa evitati aglomeratia sau vreti sa vedeti in ansamblu, urmarirea hartilor este o distractie in sine.

Harta turistica a lumii
Harta turistica a lumii

Top locuri pe care sa le vedeti pe harta turistica a lumii

De la Fiji pana la parcul acvatic din Dijibouti sunt cateva dintre atractiile bifate de cei de la TripAdvisor. Cine ar fi crezut ca studioul lui Harry Potter lasa in urma Big Ben sau Turnul Londrei ca atractie de top a Angliei? Si nu, nu este Turnul Eiffel in fruntea listei de atractii turistice ale Frantei, ci Muzeul d’Orsay.Zonele naturale abunda in America de Nord si de Sud. Cascadele sunt favoritele turistilor in Brazilia, Canada, Paraguay, Guyana si Jamaica.

Credem ca aveti nevoie de numai cateva minute sa vizualizati harta si sa decideti sa va faceti bagajele imediat.

Unele dintre destinatiile globale sunt si ele pe harta: Marele Zid Chinezesc, Table Mountain, Niagara Falls si Sydney Harbour sunt printre marile atarctii ale lumii.

Topul atractiilor de neratat ale lumii au fost impartite in:

  • 76 atractii naturale
  • 54 de atractii istorice
  • 38 de atractii turistice generice
  • 29 atractii religioase

De asemenea, uteți tprivi mai atent anumite regiuni precumEuropa de Vest, care pare sa se concentreze asupra turismului. Europa de Est este bogata in istorie.

In schimb, Americile sunt predominant naturale, impreuna cu o mare parte din Caraibe (cu plajele sale frumoase).

Asia, pe de alta parte, are o combinatie de atractii turistice, dar si istorice.

Datele hartii atractiilor lumii au fost colectate incepand cu anul 2016 si, desigur, a contat parerea calatorilor care impartasesc impresii pe TripAdvisor.

Pregatiti pasaportul pentru cele mai interesante vizite la atractiile turistice de top ale fiecarei tari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here