Hilton Garden Inn – primul hotel din Romania integrat intr-un aeroport

Dupa modelul hotelurilor care se afla in aeroporturile lumii, Hilton Garden Inn isi propune sa scurteze drumul pasagerilor catre locul de cazare. Astfel, de la inceputul lunii august, acestia au posibilitatea de a se caza la primul hotel din Romania amplasat chiar in incinta Aeroportului International „Henri Coanda” din Bucuresti.

Hilton Garden Inn se adreseaza in special sectorului de business si are 218 camere din categoria Standard, Superior si cele destinate persoanelor cu dizabilitati. De asemenea, aici se poate caza personalul companiilor aeriene. In plus, pasagerii al caror zbor a avut intarzieri sau a fost anulat pot alege una dintre camere. Reprezentantii hotelului soun ca se asteapta la o rata de cupare de pana la 70%. are success, gradul de ocupare mediu ajungand la 70%, anunta managementul companiei.

Investitia pentru constructia hotelului se ridica la 19 milioane de euro, fiind o colaborare intre investitorul Apex Alliance Hotel Management si firma de consultanta Optim Project Management.

Hotelul se afla la o distanta de numai 150 de metri de terminalul Plecari al Aeroportului International Henri Coanda. Dispune de o suprafata de 225 de mp, 5 sali de conferinta, sala de fitness, tehnologie A/V de ultima generatie si restaurant. Hotelul mai dispune de un magazine deschis non-stop, serviciu self laundry si de o parcare subterana.

Hilton Garden Inn Bucharest Aeroport. Sursa foto: https://www.amoma.com/hotel-hilton-garden-inn-bucharest-477939/ro

Pretul minim pentru o camera de tip King in incinta primul hotel din Romania integrat intr-un aeroport este de 320 de lei, pentru doua persoane.

Ne adresam si avem deja solicitari din partea companiilor care desfasoara activitati de business in Bucuresti si in orasele din apropiere – Ploiesti, Constanta, Galati, Braila, Pitesti, dar si celor care au nevoie de un spatiu accesibil, functional, cu o legatură directa cu aeroportul, astfel incat activitatea de business sa aiba cat mai putin de suferit de pe urma factorilor externi, cum ar fi traficul spre si dinspre centrul Bucurestiului”, a precizat Anca Madalina Cristea, General Manager Hilton Garden Inn Bucharest Airport, se arata pe capital.ro.

Hilton Garden Inn a inaugurat si deschiderea restaurantului Wright Flyer, care promite o calatorie culinara pe mapamond. Este un restaurant cu o capacitate de 126 de persoane si care ofera servicii complete de masa, dar si room service.

Proiectantul Hilton Garden Inn Bucharest Airport este biroul de arhitectura full-service Cumulus, care a lucrat alturi de Appex Alliance la construirea altor 3 hoteluri, ce vor fi date in folosinta in urmatoarea perioada si anume: Courtyard by Marriott 4*, Moxy 3* by Marriott si Autograph 5* by Marriott.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole