Îndrăgostiții care câștigă 9.000 de dolari pentru poze din vacanță postate pe net

Doi tineri își văd visul cu ochii. Se plimbă în jurul lumii și reușesc să câștige și bani din experiențele lor. Jack Morris (26 de ani) și Lauren Bullen (23 de ani) au împreună pe rețelele de socializare peste 3 milioane de urmăritori. Foarte populari sunt pe rețeaua de socializare Instagram, acolo unde postează cel mai des imagini din vacanțele lor.

Numărul mare de fani a atras atenția unor branduri, dar și agenții din domeniul turismului. Pentru o poză publicitară publicată pe contul lor de Instagram, cei doi tineri primesc până la 9.000 de dolari.

Jack Morris este din Manchester și înainte de a începe viața de călător prin lume a lucrat la o curățătorie de covoare timp de cinci ani. Lauren este din Australia și este fotograf autodidact.

Cei doi s-au cunoscut în Fiji, în urmă cu un an, iar la scurt timp s-au mutat împreună în Bali. Acasă nu stau prea mult, pentru că în cea mai mare parte a timpului sunt în câte o țară nouă.

Pozele și le fac singuri și folosesc o cameră, un trepied și o telecomandă prin care acționează aparatul de fotografiat. Cei doi spun că sunt niște norocoși că se pot plimba prin toată lumea și primesc și bani pentru asta: „Este un vis împlinit!”.

În lume sunt și alții care, mai mult sau mai puțin, se poate spune că sunt plătiți să călătorească. De exemplu, australianca Brooke Saward, în vârstă de 24 de ani,  a reușit să călătorească în peste 60 de țări.

Povestirile sale au atras atenția mai multor internauți și a strâns sute de mii de fani pe Instagram, Facebook sau Snapchat.

Blogul ei, World of Wanderlust, are peste 1 milion de vizulizări pe lună. Potrivit estimărilor ei, 50% din cheltuielile călătoriilor sunt asigurate de ea, cu ajutorul blogului și restul vin din sponsorizări.

Un alt exemplu este cel al lui Jill DeConti, în vârstă de 26 de ani. Aceasta spune că a ajuns să câștige de ajuns din blogging, o colaborare cu o companie de marketing și din predarea unor cursuri online, cât să-și permită să călătorească prin toată lumea.

FOTO: doyoutravel/Instagram

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole