Loc de muncă de vis. Salariu de 10.000 de euro pe lună ca să călătorești prin lume

0
3603
FOTO: jilldeconti/Instagram
FOTO: jilldeconti/Instagram

O companie imobiliară din Statele Unite oferă o slujbă de vis mai ales pentru cei care vor să călătorească. Această firmă caută o persoană care să fie dispusă să locuiască în 12 dintre proprietățile sale de lux.

Salariul este 10.000 de dolari pe lună, iar tot ce are de făcut angajatul care va fi selectat este să scrie pe un blog despre experiențele pe care le-a trăit în călătoria sa.

Doritorii trebuie să trimită până la finalul acestei luni un filmuleț de un minut, în care să motiveze de ce cred că sunt cei mai bune pentru acest loc de muncă.

În lume sunt și alții care, mai mult sau mai puțin, se poate spune că sunt plătiți să călătorească. De exemplu, australianca Brooke Saward, în vârstă de 24 de ani,  a reușit să călătorească în peste 60 de țări.

Povestirile sale au atras atenția mai multor internauți și a strâns sute de mii de fani pe Instagram, Facebook sau Snapchat.

Blogul ei, World of Wanderlust, are peste 1 milion de vizulizări pe lună. Potrivit estimărilor ei, 50% din cheltuielile călătoriilor sunt asigurate de ea, cu ajutorul blogului și restul vin din sponsorizări.

Un alt exemplu este cel al lui Jill DeConti, în vârstă de 26 de ani. Aceasta spune că a ajuns să câștige de ajuns din blogging, o colaborare cu o companie de marketing și din predarea unor cursuri online, cât să-și permită să călătorească prin toată lumea.

Jill a spus că era nemulțumită de vechiul job și rutină și s-a decis că ar avea nevoie de o aventură. „Mama m-a crescut singură și a murit de cancer chiar în anul în care eu am intrat la liceu, deci, în multe feluri, voiam să experimentez și să văd lumea pentru ea. Ea nu a apucat să facă acest lucru”, povestește Jill.

FOTO: jilldeconti/Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here