V-ati gandit vreodata cate locuri frumoase exista in Romania? Iata unde sunt localizate

Bogata in istorie, plina de ambianta si locuri turistice neatinse de turismul de masa, Romania este mai mult decat o destinatie de vacanta. Exista atat de multe locuri frumoase in Romania, incat veti fi uimiti.

De la adancimi intunecate la paduri virgine, pajisti de flori salbatice, la poalele cetoase ale Carpatilor si zonele umede din Delta Dunarii, peisajul din Romania este inundat de o culoare vibranta, un caracter fermecator si relicve fascinante ale unei istorii cufundate in uneltire umana.

Romania este o tara cu un trecut larg, unul care este gravat simbiotic in mediul rural. Ramasitele sunt abundente, nicaieri mai mult decat in Transilvania, unde o multitudine de cetati, orase restaurate, biserici fortificate, si castele grandioase aduc istoria pana in prezent.
O plimbare cu trenul in inima iernii prin mediul rural romanesc ar putea fi suficient pentru a convinge chiar si cel mai puternic sceptic.

Muntii curati si padurile virgine din Romania reprezinta ultima regiune salbatica adevarata a Europei. Carpatii sunt gazda a 60% din populatia de ursi bruni din Europa, 40% din lupii din Europa si 35% din rasi.
Rezervatia de ursi “Libearty”– 70 de hectare de padure de stejar si alun din Muntii Carpati, situata in orasul Zarnesti din Transilvania, este casa a 80 dintre aceste creaturi magnifice.
Daca va place arhitectura medievala, castele, turnurile si cetatile, atunci Romania ar trebui sa fie cu siguranta pe lista de locuri de vizitat.

Istoricul Brasov, grandiosul Sibiu si impunatoarea Alba Iulia, ori mica Sighisoara sunt pline pana la refuz cu ambianta si farmec. Cladiri colorate si biserici vechi impodobesc aceste orase minunate din Transilvania.
Cetatea Alba Iluia, prezideaza peste doua mii de ani de istorie, datand din Imperiul Roman. Aceasta structura masiva gazduieste catedrala romano-catolica, o biserica ortodoxa romana, un muzeu, un teren de defilare si ruine romane.

Sunt atat de multe locuri frumoase in Romania, incat cu siguranta, nu le putem cuprinde intr-un singur articol.
De aceea, va incurajam sa vizitati Romania; sa va petreceti vacantele si concediile in minunatele locatii si peisaje pe care tare noastra le are de oferit.

Atunci cand vizitati Romania asigurati-va ca vizitati aceste propuneri de locuri frumoase in Romania.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole