Misterul vilei din Grecia, ridicate cu materiale folosite în Sectorul 4

Directorul ADP, Marian Goleac, își contruiește vilă pe malul Mării Mediterane cu materiale de construcții pentru reparațiile din sectorul 4 din București. Acesta, împreună cu consilierul local PSD, Mircea Balmuș, au fost surprinși în weekend-ul 19-21 iunie la o casă din Eghina, Grecia, unde o dubă a societății Rosal, care face curățenie în sectorul 4, a descărcat materiale de construcții în curtea vilei.

După 12 ani de funcție la conducere, Marian Goleac este acuzat că și-a falsificat diploma de bacalaureat

Marian Goleac este mâna dreaptă a primarului Daniel Băluță, care susține că nu are nicio proprietate în Eghina, scrie libertatea.ro. Goleac se pare că are deschis un dosar la DNA în care este acuzat că și-a cumpărat diploma de bacalaureat. Cu toate acestea, el a fost șeful ADP sector 4 în utlimii 12 ani (momentan s-a suspendat din funcție începând cu februarie 2020), soția sa fiind subprefectul Bucureștiului, iar fiul său, Antonio Goleac, este unul din șefii poliției locale de pe raza sectorului 4.

Deși nu recunoaște să aibă vreo casă aproape de malul mării, în curtea vilei se află trei mașini Mini Cooper cu numere de România (București și Ilfov) și un frigider Ursus. Întrebați, vecinii au declarat că vila era o locuință învechită până anul trecut, iar acum s-a transformat într-o proprietate modernă. Nu știu dacă este cumpărată sau închiriată, știu doar că până în 2019, casa era locuită de niște bătrâni greci. În curtea unde se lucrează mereu la îmbunătățiri, a fost văzută duba Rosal, care descărca materiale de construcții.

Scrumiere, lămpi și cișmele ca în sectorul 4 au fost văzute în curtea vilei din Eghina

Până și scrumierele care pot fi admirate pe raza sectorului 4 din București sunt prezente în curtea vilei din Eghina, după cum scrie libertatea.ro. Scrumierele din curtea vilei sunt aceleași cu cele cu care au fost modernizate stațiile STB din sectorul 4 anul trecut. Mai mult, vila are mai multe elemente ce pot fi întâlnite în parcurile și pe străzile sectorului 4 bucureștean.

Casa unde a fost văzut Goleac, împreună cu mai multe cunoștințe, este decorată cu lămpi, cișmele și role de gazon artificial, precum parcurile renovate de ADP în sectorul 4 din București.

Astfel, fostul sef ADP sector 4 se afla în vacanță în insula Eghina, Grecia, chiar în săptămâna în care fusese trimis în judecată pentru falsificarea diplomei de bacalaureat. Acesta a fost acuzat că a ocupat funcție de conducere în Primăria sectorului 4 fără să aibă nici măcar bacalaureatul luat.

Nimeni nu recunoaște proprietatea de pe malul Mării Mediterane. Întrebat despre vilă, Goleac a răspuns celor de la libertatea.ro „Nu dețin așa ceva.” Nici primarul Băluță nu recunoaște că ar avea vreo cunoștință despre această casă ridicată cu materiale de construcții din cadrul ADP sector 4. Aceeași poveste se întâmplă și în cazul administratorului hotelului Sisi din Marathonas, unde a fost văzut Goleac împreună cu soția și în curtea căruia și-a parcat mașina. Administratorul a spus că hotelul este încă închis până pe 1 iulie.

Mai mult, Goleac a ales să răspundă întrebărilor celor de la Libertatea prin avocatul său, Ramona Aldea. Acesta a ținut să precizeze că nu este persoană de interes public, însă nu a negat că una din mașinile Mini Cooper din curtea vilei din Eghina este pe numele lui. Cu toate acestea, fostul șef ADP sector 4 a negat că are vreo proprietate pe teritoriul Greciei.

Sursa poza: libertatea.ro

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole