Oferte vacanțe Paște. Cele mai căutate destinații și ce prețuri sunt

Anul acesta, mulți români s-au arătat foarte interesați de oferte vacanțe Paște în țări în care religia catolică predomină. Poate e coincidență, dar e posibil să fi contat și faptul că Paștele pică anul acesta în aceeași perioadă în calendarul ortodox și cel catolic.

Italia și Spania sunt destinațiile europene către care, de exemplu, momondo.ro a înregistrat cele mai multe căutări pentru oferte vacanțe Paște de anul acesta.

Potrivit unui studiu realizat de acest portal, căutările pentru zboruri spre Italia au crescut cu 240% față de 2016, iar pentru Spania cu 221%.  De asemenea, a crescut cu 184% interesul și pentru bilete de avion spre Franța, comparativ cu anul trecut.

Cei mai mulți sunt în căutare de oferte vacanțe Paște către Roma și Milano, unde costurile de cazare la un hotel se încadrează între 230 și 360 de euro de persoană.

În ceea ce privește oferte vacanțe Paște Spania, românii sunt interesați de Barcelona și Madrid, unde cazarea costă între 340 și 390 de euro de persoană.

Oferte vacanțe Paște. Vacanță în Berlin cu 250 de euro

În topul preferințelor pentru perioada Paștelui a urcat și Germania. Cei mai mulți caută să-și petreacă vacanța în Berlin. Costurile pentru un bilet de avion și cazare la hotel se ridică la aproximativ 250 de euro de persoană pentru o perioadă de patru zile.

De asemenea, mulți au ales și Londra ca destinație, unde costurile de cazare și de avion sunt aproximativ la fel ca în cazul Berlinului. Printre destinațiile internaționale aflate în topul căutările efectuate de români pentru Paște se mai numără Grecia, Țările de Jos, Belgia și Portugalia.

Când vine vorba de o minivacanță de Paște petrecută în Franța, Paris se află în topul căutărilor românilor pentru perioada 13-18 aprilie 2017, pentru care trebuie luate în calcul costuri de aproximativ 310 euro de persoană pentru zbor și cazare într-un hotel de trei stele.

Oferte vacanțe Paște. Românii vor cu avionul în țară

Ca în fiecare an, mulți români vor să-și petreacă sărbătorile de Paște cu familia. Și pentru că trenul face foarte mult pe distanțe lungi, mulți s-au orientat către zboruri interne.

„Faptul că românii călătoresc din ce în ce mai mult cu avionul în interiorul țării este demonstrat și în apropierea sărbătorile de Paște, când am observat o creștere de 673% în căutări, cea mai mare în comparație cu destinațiile internaționale.

Credem că interesul crescut al românilor de a rămâne în țară de Paște a fost încurajat și de lansarea unor noi oferte de zbor în această primăvară către marile aeroporturi, București, Iași, Cluj, Timișoara, venite din partea companiilor aeriene low-cost și nu numai”, a declarat Mircea Giurcă, Marketing Manager Momondo România.

FOTO: Bert Kaufmann/Flickr

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole