Oferte vacanțe România. Care sunt cele mai ieftine sejururi în stațiunile din țară

Cei care caută oferte vacanțe România sunt în general interesați de servicii all inclusive, potrivit hotelierilor și agențiilor de turism. Prețurile pornesc de la aproximativ 1.000 de lei pentru un sejur de cinci nopți pe litoral. De asemenea, bugetul mediu pe care îl cheltuiește un român pentru o vacanță în țară este de aproximativ 1.300 de lei.

Cele mai căutate oferte vacanțe România sunt cele pentru litoral. Stațiunile preferate sunt Mamaia, Eforie și Neptun-Olimp. În ceea ce privește muntele, cele mai căutate oferte sunt cele pentru Valea Prahovei.

Oferte vacanțe România. Cele mai avantajoase prețuri

În acest moment, potrivit oferte vacanțe România agenții de turism, la un hotel de trei stele din Mamaia, o cameră dublă pe o perioadă de 5 nopți, sistem all inclusive (toate mesele, inclusiv băuturile), costă în iunie începând de la 1.000 de lei. În vârful de sezon, adică lunile iulie – august, prețurile sunt de aproximativ 1.700 de lei.

Dacă alegeți stațiunea Saturn, la un hotel de cinci stele trebuie să plătiți acum în jur de 1.400 de lei de persoană pentru cinci nopți de cazare, iar în vârf de sezon – 1.950 de lei.

Oferte vacanțe România sunt și pentru stațiunile balneoclimaterice. De exemplu, dacă vreți să mergeți în perioadă următoare la Băile Felix plătiți la un hotel de trei stele în jur de 140 de lei pentru o cameră dublă pe noapte. În preț aveți inclus micul dejun. În vârf de sezon, o noapte de cazare în același hotel poate sări de 280 lei pe noapte.

Dacă vreți să vă petreceți concediul la munte, aveți oferte vacanțe România și pe Valea Prahovei. La Sinaia, de exemplu, la un hotel de trei stele, prețurile încep de 160 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus. În vârf de sezon prețurile sunt în jurul a 210 lei pe noapte.

La Predeal, în această perioadă, un sejur de șapte nopți într-o cameră dublă costă, în această perioadă, aproximativ 1.000 de lei.

FOTO: Jill Wellington/Pixabay

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole