Orașele în care ești plătit să te muți. Casele și terenurile sunt gratuite

Publicat de

Categorii articol

Distribuie articolul

- Publicitate -

Nu sunt mulți cei care știu că în lume sunt câteva orașe care te așteaptă cu brațele deschise să le populezi.

Potrivit BBC Capital, e chiar potrivit să spunem că aceste orașe recrutează locuitori, cărora le oferă beneficii diverse. Întocmai ca antreprenorii aflați în căutare de angajați.

1. Kaitangata, Noua Zeelandă

În vara lui 2016, orașul a ieșit în evidență prin faptul că are prea multe locuri de muncă disponibile și locuințe foarte ieftine, însă îi lipsesc oamenii care să se angajeze pe aceste posturi și să locuiască în respectivele case.

Orașul din sudul țării oferă celor care aleg să îl locuiască o casă și un teren. Locurile de muncă disponibile în zona orașului sunt în domenii diverse, însă cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru personal în agricultură, asistență medicală și construcții.

2. Statul Tasmania, Australia

În acest stat australian se caută producători din industria lactatelor, recrutați prin programul Skilled Work Vise. În zonă sunt multe ferme vine echipate, dar care zac nefolosite în prezent, așa că sunt scoase la vânzare la prețuri foarte mici.

- Publicitate -

3. Provincia Manitoba, Canada

Administrația locală încearcă să găsească o rezolvare la problema populației îmbătrânite și oferă proprietăți la prețuri simbolice.

Și autoritățile locale din Pipestone, o regiune din apropierea graniției canadiano-americane, ofera terenuri la prețul de doar 8 dolari. Cei care vor să se mute aici trebuie să dețină cel puțin 780 de dolari (ei vor constitui un depozit rambursabil, un soi de garanție) și să construiască o casă pe acel teren în termen de trei luni.

Cei care vin să stea în Pipestone se pot angaja relativ rapid în industria petrolului sau în agricultură. Municipalitatea pune la bătaie și un bonus de 25.000 de dolari pentru deschiderea de noi afaceri.

- Publicitate -

Publicat de

Distribuie articolul