Black Friday 2016 bilete de avion. Oferte șoc de la Vola.ro

Cei care caută Black Friday 2016 bilete de avion vor avea o surpriză anul acesta. Cea mai mare agenție online de turism din țară, Vola.ro, anunță reduceri de până la 90% la bilete de avion și la vacanțe către mai multe destinații din Europa.

Reprezentanții companiei spun că oferta de Black Friday 2016 bilete de avion, care se va desfășura într-o singură zi, vineri, va echivala vânzările dintr-o lună întreagă. Întreaga ofertă Black Friday 2016 bilete de avion de la Vola.ro o veți putea studia LA ACEST LINK.

De ce sunt importante ofertele Black Friday 2016 bilete de avion? Potrivit unui studiu, cele mai scumpe bilete de avion sunt cele programate în zilele în care se organizează city break-uri, adică la sfârșit de săptămână. La polul opus, cele mai ieftine bilete de avion sunt la mijlocul săptămânii.

Contează şi perioada anului în care decolează avionul. Chiar dacă pasagerul îşi cumpără bileteul într-o zi de marţi, cu trei luni în avans, tot va plăti mult dacă zborul este înaintea sărbătorilor de Crăciun sau în perioada de vârf.

Black Friday 2016 bilete de avion. Luna cu cele mai ieftine tichete

Studiul mai arată și că toți cei care cumpără bilete de avion înainte cu 8 – 9 luni, iau tichete mai scumpe. Însă cele mai scumpe bilete de avion sunt cele cumpărate înainte cu 2 – 3 zile de decolare.

Prețurile sunt stabilite cu ajutorul unor softuri, pe baza unor algoritmi, însă există și o intervenție a reprezentanților companiilor aeriene. În urma analizelor celorlalte companii, dar și pe baza vânzărilor pe care le au, stabilesc dacă prețurile biletelor de avion cresc sau scad.

S-a mai stabilit în urma unor cercetări, pe baza analizelor ofertelor companiilor aeriene, că biletele cu prețul cel mai mic se cumpără cu cel puțin trei săptămâni înainte și cel mult trei luni și jumătate înainte de ziua decolării.

În ceea ce privește luna din an cu cele mai ieftine bilete de avion, o analiză Vola.ro arată că în noiembrie se găsesc tichete la prețuri cu 30% mai mici decât în restul anului.

Dincolo de toate aceste calcule și statistică, oamenii din spatele aplicațiilor prin care se stabilesc prețurile tichetelor spun totuși că este destul de greu să anticipezi o ofertă, metodele de calcul sunt performante, iar operatorii de zbor reușesc din ce în ce mai bine să influențeze performanețele unei rute, indiferent de perioada de an.

Pentru a fi la zi cu cele mai avantajoase prețuri, dar și pentru oferta de Black Friday 2016 bilete de avion studiați oferta Vola.ro.

FOTO: Cory Hatchel/Flickr (creative commons)

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole