Petroland. Cel mai mare aquapark din Balcani se afla la 2 ore de Timisoara

Petroland AquaPark este cea mai mare atractie turistica construita in Serbia pana in prezent. In acelasi timp, este cel mai modern parc acvatic din Balcani. Noi spunem ca merita sa faceti un drum pana aici, in special daca locuiti in Timisoara, distanta este de doar 2 ore.

Petroland. Cel mai mare aquapark din Balcani se afla la 2 ore de Timisoara
Sursa foto: slovan.co.rs

Parcul acvatic Petroland se afla pe teritoriul municipiului Bački Petrovac, langa Novi Sad. Este la 120 de kilometri de Belgrad, precum si de granita cu Ungaria si la numai 20 de kilometri distanta de trecerea frontierei cu Croatia.

Petroland, parcul acvatic unde distractia este garantata

Apa geotermala, adusa de la adancimi de aproximativ 800 de metri, are o temperatura de peste 40 de grade Celsius. Asta inseamna ca Petroland poate fi o alegere inspirata de distractie si in lunile reci. Desigur, vara sa nu va ganditi ca veti fierbe intr-o apa mult prea fierbinte, investitorii au adaugat si un sistem de racire al apei.

Petroland. Cel mai mare aquapark din Balcani se afla la 2 ore de Timisoara
Tobogane de viteza. Sursa foto: luftika.rs

Parcul are o suprafata de 20 de hectare, suficient ca locul sa fie impartit in zone distincte.
Pe o suprafata de aproximativ 8 hectare au fost construite tobogane mari si mici. In cadrul AquaPark exista cel mai mare castel de apa pentru copii si trei turnuri folosite pentru a ajunge in apa. Includeti un tur si in toboganele de viteza, chiar si in cel cu o cadere de aproape 40 de metri, bazinul de circuit, bazinul pentru valuri si bazinul principal care are inclusiv jeturi pentru hidro masaj.

Petroland. Cel mai mare aquapark din Balcani se afla la 2 ore de Timisoara
Sursa foto: serbiaincoming.rs

Pe langa cele 6 piscine, mai exista facilitati de divertisment, iar zona dedicata copiilor este foarte atractiva, fiind bine organizata. Exista, de asemenea, o gama larga de servicii de gastronomie.Petroland. Cel mai mare aquapark din Balcani se afla la 2 ore de Timisoara

Si cum ati ajuns in cel mai mare parc de distractii din Balcani, puteti alege si plaja pe care sa va intindeti la soare din cele 4 existente. Frikom -plaja familistilor, Caribbean – ce mai mare, Sporturi – dedicata celor plini de energie si Pannonian.

Petroland. Cel mai mare aquapark din Balcani se afla la 2 ore de Timisoara
Zona de joaca pentru copii. Sursa foto: Youtube.com

Odata cu numarul mare de oaspeti ce au trecut pragul Petrolandului, investitorii se gandesc si la alte etape ale proiectului. Cat de curand vor exista si facilitati de cazare pentru cei interesati, un al patrulea tobogan de apa si mult mai multe piscine, precum si un spa si centru de fitness.

Tarife

Potrivit informatiilor de pe site-ul www.petroland.rs am aflat urmatoarele:

  • de luni pana vineri, un bilet pentru adulti costa 900 dinari sarbesti/7.65 de euro;
  • in weekend, adultii platesc 1200 dinari/10.20 euro;
  • pentru copii sub 18 ani, in timpul saptamanii pretul unui bilet este de 700 dinari/5.95, iar in weekend 800 dinari/6.80;
  • copii, studentii pana in 26 de ani si pensionarii trebuie sa prezinte carnetul de elev/student/talon;
  • parcul este deschis de luni pana duminica de la ora 10 la 19;
  • mai multe detalii gasiti pe pagina oficiala.

 

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole