Reduceri bilete de avion. Oferte la Ryanair și pe Vola.ro

Cei care sunt în căutare de reduceri bilete de avion au câteva oferte atractive de la Ryanair și pe Vola.ro.

În acest moment, pe Vola.ro, există oferte de la 5 euro la bilete de avion dus-întors spre Roma, Londra sau Paris. Oferta o puteți studiaAICI.

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, a demarat campania „Back to work”, prin care reduce biletele de avion cu 20%.

Oferta se aplică la zborurile operate de Ryanair în perioada 6 – 31 ianuarie 2017. Compania aeriană transportă peste 117 milioane de pasageri pe an în mai mult de 1.800 de zboruri zilnice de pe cele 84 de baze. De asemenea, conectează 200 de destinații din 33 de țări cu o flotă de 350 de aeronave Boeing 737 și cu o comandă pentru alte 315 aeronave Boeing 737.

Cei care sunt în căutare de reduceri bilete de avion trebuie să știe că există și o anumită perioadă potrivită pentru astfel de oferte. Potrivit unui studiu, marți este ziua cu cele mai ieftine bilete, de cele mai multe ori. De asemenea, s-a stabilit și că reduceri bilete de avion consistente sunt afișate, de obicei după-amiaza.

Prețurile nu sunt stabilite doar după computer, ci există și intervenția reprezentanților companiilor aeriene. Aceștia analizează vânzările de bilete din săptămâna precedentă, se uită și la ofertele companiile concurente și încearcă să facă o ofertă mai bună. Astfel, se ajunge ca marțea să fie ziua cu cele mai ieftine bilete de avion.

De asemenea, după ce au fost analizate ofertelor companiilor aeriene pe o perioadă mai lungă, s-a ajuns la concluzia că bilete cu prețul cel mai mic se vând cu cel puțin trei săptămâni înainte și cel mult trei luni și jumătate înainte de ziua călătoriei cu avionul.

Aceeași cercetare mai arată că plătesc mai scump cei care nu au răbdare și își cumpără bilete de avion cu 8 – 9 luni înainte, însă cele mai scumpe tichete rămân cele achiziționate înainte cu 2 – 3 zile de decolare.

 

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole