Satul Prunilor, locul construit de la zero pentru turiști

Satul Prunilor se afla in comuna Pietroasa din județul Dâmbovița a început în urma cu mai mulți ani construcția acestui sat. Se întinde pe o suprafață de 6 hectare și are acum șapte vile, fiecare cu o suprafață de 250 de metri pătrați.

Răsfățate de soare, vilele au vedere panoramică impresionantă spre trei masive muntoase (Leaota, Bucegi și Baiului). spun „edilii” satului. Fiecare vilă are la parter o garsonieră cu baie proprie, iar la etaj sunt disponibile câte trei camere, fiecare cu baie proprie.

Mobila din camere este realizată integral din lemn, la fel ca și dușumeaua. În fiecare cameră este televizor, iar toate casele au internet wireless.

În total, cele șapte vile au 21 de camere și 7 garsoniere în care se pot găzdui până la 56 de persoane în regim double room. Restaurantul din Satul Prunilor are o capacitate de 100 de locuri în salonul principal și de 24 de locuri în salonul mic. Bucătarii de aici gătesc după rețete tradiționale ale locului.

„Proiectul restaurantului a venit în urma finalizării proiectului vilelor. Vilele au fost construite pentru regim self catering, fiecare bucătărie a fost dotată cu bucătărie proprie. Ulterior, practica economică ne-a demonstrat că pentru a pătrunde pe alte segemente de piaţă, respectiv evenimente şi evenimente corporate, avem nevoie de un restaurant.

A apărut oportunitatea fondurilor europene şi am accesat măsura 312, prin care urmau să fie finanţate investiţiile în mediul rural pentru dezvoltarea mediului de afaceri”, declara managerul și co-proprietarul complexului, Bogdan Clinciu, pentru adevarul.ro, la scurt timp după deschiderea restaurantului.

Din acest loc puteți ajunge la mai multe atracții turistice. De exemplu, puteți urca pe Vârful Omu, să ajungeți la Sfinx sau la Babele. De asemenea, în apropierea sunt și numeroase peșteri și biserici istorice. De asemenea, nu foarte departe sunt castelele Peleș și Bran.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole