Bilete de avion spre destinații exotice reduse cu 40% la KLM

0
844
Bilete de avion FOTO: KLM
Bilete de avion FOTO: KLM

Air France KLM anunță reduceri importante la bilete de avion. Este vorba de o promoție în care prețurile scad cu până la 40%.

Lista destinațiilor cu prețuri reduse la bilete de avion include Zanzibar, Bangkok, Mexico City, Punta Cana, Havana, Rio de Janeiro și multe altele.

Destinații din Asia la ofertă sunt spre Delhi de la 409 euro, Beijing de la 419 și Bangkok de la 539 euro, Hong Kong si Singapore de la 549 euro și Tokyo de la 619 euro.

Destinații din America de Nord la ofertă bilete de avion sunt spre New York de la 510 euro, Miami de la 522 euro și Toronto de la 607 euro.

Destinații din Africa la ofertă bilete de avion sunt spre Johannesburg de la 559 euro si Nairobi de la 619 euro. Călătorii beneficiază de scăderea tarifului pentru zborurile București – Amsterdam și București – Paris.

Un bilet de avion KLM spre Amsterdam începe de la 129 euro (dus – întors), iar un bilet Air France spre Paris începe de la 159 euro. De asemenea, KLM oferă reduceri și spre alte orașe europene, precum Copenhaga de la 149 euro, Manchester de la 163 euro, Aberdeen și Helsinki de la 179 euro.

KLM anunță că există și câteva reguli. Turiștii vor putea să-și rezerve destinația dorită până pe 26 ianuarie, iar călătoria va trebui efectuată până pe 10 decembrie 2017.

Air France KLM a fost inclusă și pe lista celor mai punctuale companii aeriene, potrivit OAG, cea mai mare agenție de analiză a călătoriilor.

Agenția britanică a analizat 54 de milioane de zboruri din 2016 și a ajuns la concluzia că zborurile companiei Hawaiian Airlines au avut cele mai puține întârzieri.

Urmează în top Copa Airlines, KLM,  Qantas, Japan Airlines, Iberia, Monarch Airlines sau Singapore Airlines. În ceea ce privește aeroporturile, cele mai punctuale sunt în ordinea punctajului obținut: Tokyo Haneda, Sao Paulo (Guarulhos) , Detroit, Atlanta, Minneapolis, Seattle, Moscova (Sheremetyevo), Singapore Changi, Munchen și Phoenix.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here