Uber anunță o ofertă pentru cei care vor să meargă la mare în grup

Bucureștenii care vor să se distreze pe litoral în minivacanța de 1 mai pot să meargă cu Uber. Prețul unei călătorii este de 150 de lei și 300 de lei dus-întors. Însă avantajul anunțat de Uber este că drumul și prețul călătoriei poate fi împărțit de până la trei pasageri.

Cei de la Uber spun că prin această campanie vor să reducă gradul de congestie de pe drumurile spre litoral, în condițiile în care, conform datelor din anii trecuți, peste 60.000 de mașini sunt așteptate la mare în perioada 28 aprilie – 1 mai.

Serviciul UberVAMA va fi disponibil începând cu 28 aprilie, ora 8:00, și până pe 1 mai, ora 18:00.

„UberVAMA e pentru cei care știu că drumul spre mare e cel mai frumos atunci când îl împarți cu cineva. Dacă astfel îți acoperi și banii de benzină sau cazarea, cu atât mai bine. Dar e și pentru cei care, anul acesta, vor să își lase maşina acasă pentru că s-au săturat să petreacă ore în plus la volan, pe autostradă.

Sau pentru cei care nu mai vor să caute 30 de minute parcare în Vamă, care devine neîncăpătoare, iar oamenii ajung să parcheze chiar în afara localității”, a explicat, marketing Uber România, Bogdan Ţurcanu.

Imediat după deschiderea oficială a sezonului oficial va primi turiști și complexul Vox Maris din Costinești. Începând cu 5 mai, cei care merg la mare cu familia pot beneficia de o ofertă cu 79 de lei de persoană pe noapte. De asemenea, oferta de Rusalii include accesul gratuit la pardul Paradis Land din Neptun.

Preţurile variază între 499 şi 799 lei/cameră, în funcţie de durata şederii. Primul copil de până în 7 ani va avea acces gratuit, iar pentru al doilea se va plăti 50% din tarif. Pentru rezervările făcute până pe 25 aprilie, cu plata integrală, va fi acordată o reducere early booking de 10%.

Vox Maris a fost construit în urmă cu 57 de ani, are patru stele și o capacitate de 400 de camere duble sau twin, junior suite și apartamente cu și 3 camere.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole