Vacanțe ieftine. Cele mai interesante oferte pentru perioada următoare

0
1673
Vacanțe ieftine FOTO: Christoph Sammer/Flickr (creative commons)
Vacanțe ieftine FOTO: Christoph Sammer/Flickr (creative commons)

Românii au preferat anul acesta să renunțe la călătoriile în afara țării de Crăciun sau Revelion, în favoarea mini-vacanței de 1 Decembrie. Cele mai mult rezervări au fost făcute pentru perioada cuprinsă între 30 noiembrie și 4 decembrie. S-au căutat vacanțe ieftine în destinații cunoscute pentru piețele de Crăciun, precum Viena sau Praga, dar și destinații din Europa în care clima este mai blândă, precum Barcelona, Lisabona, Sicilia, Sardinia sau Cipru.

Cei care au căutat vacanțe ieftine au putut da pentru un city break de la 129 de euro. În pachet sunt incluse biletele de avion și trei nopți de cazare.

„Evoluția preferințelor de city break ale românilor arată o maturizare a pieței. Niciodată nu vom înregistra scăderi masive către marile capitale europene, decât punctual, datorate evenimentelor ce ridică semne de întrebare asupra securității turiștilor, cum s-a întâmplat în cazul Paris sau Bruxelles, însă faptul că încep să crească și destinațiile mai mici, înseamnă că românii au trecut de pragul destinațiilor-vedetă”, a declarat Daniel Truică, Managing Partner Vola.ro.

Cei care au căutat vacanțe ieftine au putut alege city break-uri la Veneția, unde prețul a început de la 129 de euro, cu transport și cazare asigurate. De asemenea, vacanțe ieftine către orașele cu piețe de Crăciun celebre puteți alege de la 299 de euro. În pachetul pentru Viena intră trei nopți de cazare și transportul cu avionul.

Vacanțe ieftine. Rezervări făcute de cupluri și grupuri

Cei care caută vacanțe ieftine în următoare perioadă în destinații mai calde, pot alege Barcelona, unde pachetele au început de la 329 euro de persoană pentru avion și trei nopți cazare.

Printre preferințele românilor pentru se regăsește și Dubai, unde cel mai ieftin pachet de vacanță, format din avion și patru nopți cazare,pornește de la 860 euro.

Cele mai multe călătorii rezervate pe Vola.ro pentru următoarea perioadă au fost făcute de cupluri. De asemenea, aproximativ 20% dintre pachetele city break-uri pentru perioada următoare au fost achiziționate de grupuri de cel puțin patru membri.

De exemplu, un grup de 6 persoane care a optat să călătorească la Londra de 1 Decembrie, a plătit 261 euro/persoană pentru biletul de avion și cazarea două nopți. Foarte important de precizat, pentru cei care caută vacanțe ieftine, este că turiștii care merg în city break își iau doar bagaj de mână, dacă cel de cală nu este inclus în preț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here