Vacanță ieftină la Barcelona. Cele mai bune oferte

Dacă sunteți interesați de o vacanță ieftină la Barcelona puteți studia ofertele agențiilor online, care au câteva propuneri interesante în această perioadă. De exemplu, aveți oferte de la 179 de euro la Hotel Sunhotel Aston, la 15 minute distanță de centrul Barcelonei.

Cei care optează pentru o vacanță ieftină la Barcelona în acest hotel trebuie să știe că are camere dotate cu aer condiționat, televiziune prin satelit, uscător de păr, interenet wireless, cutie de valori, telefon sau birou. Turiștii se pot relaxa pe terasa hotelului cu piscină, șezlonguri și cadă cu hidromasaj, care oferă o vedere panoramică a Barcelonei.

Dacă vreți să fiți mai aproape de plajă, puteți alege hotel Oasis. Nu dispune de un restaurant propriu, însă servește zilnic un mic dejun bogat într-o sală de mese frumos amenajată și oferă turiștilor posibilitatea de a servi băuturi răcoritoare în barul existent.

Pentru a avea o vacanță ieftină la Barcelona și să nu ratați principalele obiective turistice alegeți cu încredere un tur al orașului cu autobuzul cu etaj. Sunt două trasee turistice. Cel de pe ruta de est include Placa Catalunya, Catedrala Barri Gotic, Barceloneta, Port Olimpic, Sagrada Familia, Parc Guell, Tibidabo, La Pedrera, Casa Batllo.

Traseul de vest are opririri la World Trade Center, Jardins de Miramar, Poble Espanyol, Camp Nou (F.C. Barcelona), Montjuic. O astfel de excursie durează aproximativ 9 ore, biletul este valabil 24 de ore, iar prețul este de 36 de euro.

De asemenea, vizita la Sagrada Familia este obligatorie. Opera lui Gaudi este una dintre cele mai vizitate clădiri din lume, cu toate că nu este finalizată. Se estimează că va fi gata în anul 2026.

Nu ratați în vacanța la Barcelona nici bulevardul La Rambla, artera pietonală care taie orașul vechi, de la Placa de Catalunya, piața centrală, până la statuia lui Cristofor Columb, pe malul mării. De asemenea, trebuie să faci o plimbare și prin Parcul Guell, unde puteți vedea o grădină cu elemente arhitectonice deosebite. A fost construit între 1900 și 1914 și este una dintre cele mai creative opere ale arhitectului Antonio Gaudi. Din 1984 se află în patrimoniul UNESCO.

FOTO: Jorge Franganillo/Flickr (creative commons)

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole