Vacanță în 2 în Mauritius sau Panama. Oferte la bilete de avion pentru perechi

Air France anunță oferte la bilete cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Biletele sunt spre destinații exotice precum Hong Kong (449 de euro), Panama City (479 euro) sau Mauritius (679 euro). Potrivit ofertei de pe site-ul Air France, biletele sunt pentru două persoane și includ toate taxele și serviciile.

De asemenea, biletele de avion trebuie cumpărate până pa 14 februarie, iar călătoria se face până în luna decembrie. Trebuie să stați minim șase zile în vacanță și maxim o lună.

Air France KLM a anunțat de la începutul anului o serie de reduceri la mai multe destinații în țări exotice. Pe listă au fost incluse Zanzibar, Bangkok, Mexico City, Punta Cana, Havana, Rio de Janeiro și multe altele.

Destinații din Asia la ofertă sunt spre Delhi, Beijing și Bangkok, Hong Kong si Singapore și Tokyo.

Air France KLM a fost inclusă și pe lista celor mai punctuale companii aeriene, potrivit OAG, cea mai mare agenție de analiză a călătoriilor.

Agenția britanică a analizat 54 de milioane de zboruri din 2016 și a ajuns la concluzia că zborurile companiei Hawaiian Airlines au avut cele mai puține întârzieri.

Urmează în top Copa Airlines, KLM,  Qantas, Japan Airlines, Iberia, Monarch Airlines sau Singapore Airlines. În ceea ce privește aeroporturile, cele mai punctuale sunt în ordinea punctajului obținut: Tokyo Haneda, Sao Paulo (Guarulhos) , Detroit, Atlanta, Minneapolis, Seattle, Moscova (Sheremetyevo), Singapore Changi, Munchen și Phoenix.

FOTO: Stuart Richards/Flickr

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole