Lidl vinde vacanțe. Cât costă un sejur în Republica Dominicană

2
1043
FOTO: Dmitry Sumin/Flickr (creative commons)
FOTO: Dmitry Sumin/Flickr (creative commons)

Magazinul Lidl vinde începând de anul trecut și vacanțe. Potrivit reprezentanților magazinului, agenția online de turism se bucură de succes, reușind să vândă în România pachete de vacanță pentru câteva mii de turiști în câteva luni.

Cele mai căutate vacanțe la agenția online de turism Lidl sunt sejururile pe litoral, circuitele turistice și croazierele. În ceea ce privește destinațiile, cele mai căutate au fost România, Spania, Grecia, Cipru și Italia.

În ceea ce privește cele mai căutate destinații de vară, România se află pe primul loc în preferințele celor care au comandat vacanțe Lidl. Însă au fost cumpărate și vacanțe în locuri mai îndepărtate, precum Insulele Maldive sau India.

Cei mai mulți cumpărători au fost din orașele București, Brașov, Timișoara, Cluj și Ploiești.

Magazinul online Lidl Tour a fost lansat în România în luna iunie a anului trecut. Cel mai ieftin pachet turistic a costat atunci 79 de euro de persoană. A fost vorba despre cinci nopți de cazare, cu mic dejun inclus, la un hotel de trei stele în Mamaia.

Cea mai scumpă vacanță a fost în Republica Dominicană. A costat 999 de euro de persoană, iar în pachet era inclusă cazare pentru 7 nopți la un hotel de patru stele, cu all inclusive.

Reprezentanții Lidl România spun că datele după primele șase luni sunt încurajatoare și vor să propună mai multe tipuri de pachete turistice. Ofertele la pachetele turistice sunt făcut în colaborare cu TUI TravelCenter și Karpaten Turism.

Lidl mai oferă pachete turistice în Germania, Austria, Elveția, Olanda și Italia.

FOTO: Dmitry Sumin/Flickr (creative commons)

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here