Vacanțe Delta Dunării. Cât costă o noapte de cazare

Reprezentanții Ministerului Turismului spun că începând din această toamnă vor fi invitați să cunoscă țara noastră  reprezentanţii celor mai mari tour operatori din lume, ziarişti specializaţi în turism şi bloggeri influenţi. Românii vor încerca să-i atragă pe străini și cu vacanțe Delta Dunării.

„România trebuie să ofere ceea ce are mai bun, natura, cultura, iar aici am văzut aici imagini frumoase din Delta Dunării. Acolo găseşti linişte, acolo găseşti diversitate naturală şi acolo sunt oameni pentru oricine din această lume”, a declarat directorul-executiv al Organizației Mondiale de Turism, Marcio Favilla.

Anul trecut, vacanțe Delta Dunării au fost căutate au fost căutate de 40.000 de turiști. Vorbim de un număr dublu față de anii trecuți. Administrația Portului Maritim Galați și Căpitănia Zonală a Portului Tulcea spun că numărul turiștilor care aleg vacanțe Delta Dunării a început să crească din 2014, anul care a fost marcat de conflictul din Crimeea. Turiștii au căutat zone mai sigure și astfel au ales și vacanțe Delta Dunării.

Vacanțe Delta Dunării. Cât costă o noapte de cazare

De altfel, numărul navelor de croazieră care au ajuns în Delta Dunării aproape că s-a dublat în ultimii 10 ani, susţin specialiştii. În 2016, 298 de nave de croazieră au acostat în porturile din Tulcea, aducând la bordul lor aproximativ 40.000 de turişti care au ales și vacanțe Delta Dunării.

Porturile Tulcea, Sulina, Sfântu Gheorghe şi Crişan ocupă primele locuri în funcţie de preferinţele tour operatorilor. Primele nave de croazieră fluvială care aveau la bord turişti din Occident au ajuns în Delta Dunării la începutul anilor 2000.

Dacă sunteți în căutare de vacanțe Delta Dunării, în această perioadă găsiți oferte care pornesc de la 70 – 80 de lei pe zi. Dacă vreți mai multe servicii incluse vă costă în jur de 200 de lei pe noapte. Însă, în acest cost aveți parte de partide de pescuit, excursii cu bărci cu motor pe trasee personalizate, mese tradiționale pescărești, seri festive acompaniate de un cor lipovenesc, precum și picnicuri sau foc de tabără.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole