Vasul de croazieră Norwegian Prima va avea prima saună cu cărbune

Norwegian Cruise Line, inovator mondial în călătoriile de croazieră, a anunțat recent detalii despre ofertele sale de spa și fitness, pentru vasele de croazieră Norwegian Prima și Viva.

Aceste vase vor fi dotate, în premieră, cu saună cu cărbune, precum și cu o cascadă interioară. Norwegian Cruise Line a mai anunțat, de asemenea, lansarea unor servicii îndăgite de clineți, precum experiențele termice și șezlongurile cu piatră fierbinte. Premiata firmă de arhitectură Rockwell Group a proiectat cu măiestrie mediul perfect pentru liniște și întinerire în spațiile vaselor Norvegia Prima și Viva.

„Lansarea clasei noastre Prima a urmărit îmbunătățirea experiențelor oaspeților noștri din toate punctele de vedere, pentru a avea o vacanță perfectă pe mare, de la mâncare și băutură, divertisment, până la activități recreative și, acum, spa și fitness”, a explicat Harry Sommer, președinte și CEO al Norwegian Cruise Line. Acesta a mai spus că cele mai recente experiențe de wellness au fost concepute pentru a trezi simțurile oaspeților, îmbinând designul și arhitectura cu oferte unice, ca să le permită condiții perfecte de relaxare și evadare din cotidian.

Printre experiențele de vacanță, disponibile doar pe vasul de croazieră Prima Class, se numără și prima pistă de curse cu trei niveluri, tobogane uscate, precum și prima saună cu cărbune din industria vaselor de croazieră.

Derivată din practicile de wellness japoneze și coreene, sauna cu cărbune folosește un sistem de căldură radiantă, cu un strat exterior de cărbune pentru a atinge temperaturi între 86-122 de grade Fahrenheit. Acest tip de saună ajută la stimularea circulației și a metabolismului, în același timp eliminând toxinele din organism. De asemenea, sauna tratează eficient rigiditatea și tensiunea musculară, precum și durerile de spate sau de cap.

Sauna cu cărbune este doar una dintre cele opt oferte de spa termale. Oaspeții se pot răsfăța, de asemenea, cu o serie de experiențe inedite, cum ar fi o cameră de sare și aburi, precum și o serie de experiențe spa de lux: o cameră de gheață, o piscină cu sare flotantă și saună cu infraroșu. Aceasta din urmă, spre deosebire de saunele tradiționale care folosesc căldura convențională pentru a încălzi aerul, folosesc lămpi cu infraroșu pentru a încălzi direct corpul.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole