5 hoteluri in Londra. Calatorie cu buget limitat in capitala Marii Britanii

0
538
5 hoteluri in Londra. Calatorie cu buget limitat in capitala Marii Britanii
5 hoteluri in Londra. Calatorie cu buget limitat in capitala Marii Britanii. Sursa foto: https://sonicjobs.co.uk/find-job-london-quickly/

Capitala Regatului Unit este una dintre cele mai scumpe destinatii din Europa, astfel incat am fost curiosi sa gasim 5 hoteluri in Londra pentru bugete limitate. Cat ne-a reusit si ce oferte exista pe site-urile turistice de rezervari, aflati in randurile ce urmeaza:

Astor Kensington Hostel

Atunci cand pleci in vacanta in grup, esti tanar si ai un buget limitat, o optiune de cazare este hostelul. Nu va ganditi ca aceste unitati de cazare arata precum caminele studentesti de alta data. Astor Kensington este unul dintre multele exemple de hosteluri moderne, ingrijite si care percep un tarif foarte atractiv. De altfel, are si o pozitionare foarte buna, in centrul Londrei, la o plimbare scurta de Parcul Hyde si la 15 minute de statia Paddington. Receptie deschisa 24/24, WIFI gratuit, posibilitatea de a lua micul dejun, Aeroportul Heathrow in apropiere fac din acest hostel o alegere fantastica, daca plecati in 6 sau 8 persoane.

Tarif cazare: 511 lei/ 5 nopti/ loc in dormitor cu 8 paturi/ baie proprie/ optional + 5 lei mic dejun. Sau: 579 lei/ 5 nopti/ loc in dormitor cu 6 paturi. 

Adresa: 45 Queensborough Terrace, Cartierul Westminster, Londra, W2 3SY, Marea Britanie.

Jurys Inn London Croydon, 4 stele

8,2 este nota primita de cei care au beneficiat de serviciile Jurys Inn London Croydon. Statia East Croydon se afla la 5 minute distanta de hotel, astfel incat in 20 de minute de mers cu trenul veti ajunge in centrul Londrei. Hotelul arata foarte bine, amenajat in stil modern cu accente clasice, are paturi confortabile, bai spatioase, curatatorie, bufet, o parcare in apropiere.

Tarif cazare: 1.416 lei/ 5 nopti(primele zile ale lunii ianuarie)/2 persoane/ camera dubla

Adresa: Wellesley Road, Croydon, CR0 9XY, Marea Britanie.

Good Hotel London, 4 stele

Newham este o alegere excelenta pentru calatorii interesati de divertisment, atractii turistice si monumente. Hotelul Good este aproape de Centrul de Convenții ExCeL si de catre cartierul financiar Canary Wharf. Hotelul are un decor modern, iar pozitionarea s ape apa este fantastica, micul dejun il puteti lua pe terasa cu o panorama incredibila. In camere nu exista televizor, oaspetii avand acces la televizorul din living. Important de mentionat este faptul ca, hotelul este o initiativa sociala, profitul este folosit pentr a instrui somerii si a educa copiii defavorizati.

Tarif cazare: 1.909 lei/ 5 nopti/ 2 persoane/ camera dubla/acces WIFI.

Adresa: Western Gateway, Newham, Londra, E16 1FA, Regatul Unit.

Park Plaza London, Park Royal , 4 stele

Luati pulsul Londrei daca va cazati in Park Plaza, se afla la 3 kilometri de stadionul Wembley. Nu carati in bagaj articole de igiena, baile sunt dotate cu toate cele necesare unei sederi cat mai placute. Hotelul mai dispune de restaurant, sala de sport, bar si contra unei sume de 63 de lei puteti beneficia si de mic dejun( valabil pentru tariful de mai jos). Daca vanati reducerile, puteti face cumparaturi in London Designer Outlet care e la o distanta de 3,3 kilometri de hotel.

Adresa: 628 Western Avenue, Londra, W3 0TA, Regatul Unit.

 

LSE Passfield Hall

LSE Passfield Hall este o cladire istorica transformata in unitate de cazare in cartierul Bloomsbury, una dintre cele mai populare zone din centrul Londrei. Facilitatile puse la dispozitie sunt: WIFI gratuit, o sala de jocuri, o camera TV, bucatarie comuna, camere amenajate cu birouri, unele dintre ele au baie privata.

Un loc atractiv pentru, mai ales ca Muzeul Britanic si Biblioteca Britanica sunt la doi pasi, precum si statia de metrou London Euston.

Passfield este o resedinta studenteasca a Scolii Economice din Londra si este deschisa publicului ca hotel in vacante.

Tarif cazare: 2.092 lei/ 5 nopti/ 2 persoane/ camera cu paturi twin/ mic dejun inclus.

Adresa: 1-7 Endsleigh Place, Camden, Londra, WC1H 0PW, Regatul Unit.

 

NOTA: Tarifele sunt orientative, acestea pot varia, verificati site-ul fiecarui hotel sau cu ajutorul motoarele de rezervari turistice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here