5 motive pentru a închiria un microbuz atunci când mergi în teambuilding

Cum a fost la ultimul teambuilding la care ai participat? Împreună cu colegii de la munca v-ați hotărât să porniți într-o excursie care va avea rolul de a întări relația colegială. Ați hotărât data activității, ați ales, bineînțeles, destinația și locul de cazare, dar cu toate acestea nu ați hotărât cu ce vă veți deplasa până la locul cu pricina.

Pentru că destinația nu este foarte aproape de sediul firmei, astfel că taxiul vă va taxa destul de mult, pentru că sunt destul de mulți angajați care vor participa, ideea de a folosi un mijloc de transport în comun va demara un haos total. Să apelezi la mașinile de serviciu va fi nevoie de un cost în plus pentru locurile de parcare și, bineînțeles, va exista grija că nu vor fi în siguranță. O metodă recomandată de noi este să închiriezi un microbuz.

De ce să închiriezi un microbuz pentru teambuilding?

Este loc pentru tot grupul

Cu ajutorul unui microbuz poți lua toți angajații, indiferent de greutate, culoare sau înălțime, sau chiar de numărul acestora. Dacă grupul depășește numărul de 20 de locuri, numărul maxim de locuri dintr-un microbuz, poți apela la un autocar cu un număr de aproximativ 50 de locuri. În plus, pot lua chitara, cortul și alte lucruri necesare care vor face teambuildingul mult mai animat.

Ai loc pentru fiecare bagaj

Pentru că grupul este destul de mare, cu siguranță, și numărul bagajelor va fi pe măsură. Apelând la un microbuz vei putea să iei cu tine toate lucrurile și nimeni nu va risca să piardă nici măcar câinele de care nu se poate dezlipi nici la birou.

Flexibilitatea itinerariului

Nimic nu este mai neplăcut, atunci când lucrurile se fac pe fugă, când alergi dintr-un mijloc de transport în altul, și mai ales când depinzi de un orar fix. Mai plăcut este atunci când timpul îți permite să aștepți pe toată lumea, când microbuzul stă după fiecare om care întârzie și după fiecare rătăcit, în felul acesta nimeni să nu rateze marele teambuilding.

Nu exista costuri suplimentare

Dacă apelezi la un microbuz nu vei fi preocupat că vor exista costuri suplimentare la benzină sau că va trebuie să plătești taxe de parcare. În general, prețurile de închiriere sunt fixe și nu vin cu niciun alt cost suplimentar.

Libertate in timpul calatoriilor

Atunci când se merge într-un teambuilding, veselia este mai mare, iar oamenii predispuși să facă fel și fel de activități, precum cântatul la chitară sau un joc ad-hoc. Fiecare se poate manifesta cum dorește și va putea să își exprime propriile păreri, lucruri pe care, în mod cert, într-un mijloc de transport în comun nu le poate face.

Alege să călătorești sigur și confortabil. Atunci când planifici un teambuilding, nu uita să iei în calcul și închirierea unui microbuz sau autocar. De ce? Motivele le ai mai sus.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole