Avantajele serviciilor de inchirieri masini iarna

Inchirierea unei masini este optiunea la care apeleaza numeroase persoane si firme indiferent ca detin autovehicule proprii sau nu. Motivele sunt numeroase, insa foarte multi client ai firmei WLC Rent a car –  Inchirieri-masini.ro, declara ca apeleaza la astfel de serviciide rent a car in aeroport Otopeni  si, in mod special iarna pentru orice calatorie ar avea de facut, pentru a-si proteja autoturimele proprii.

Avand in vedere ca preturile pentru inchirieri masini pe termen lung pot primi o reducere de pana la 70%, inchirierea in timpul iernii se poate dovedi o afacere foarte buna pentru clienti. Pe langa aspectul financiar al inchirierii,  se pot constata si alte avantaje importante. 

Masinile de la Inchirieri-masini sunt echipate potrivit anotimpului rece

Fara exceptie, toti proprietarii de masini stiu ca acestea trebuie sa fie pregatite in mod special pentru iarna. Pregatirea include si urmatoarele aspecte:

 • Inlocuirea anvelopelor de vara cu cele de iarna, pentru mentinerea aderentei in viraje si alte avantaje pe care le asigura;
 • Achizitionarea lanturilor antiderapante pentru roti si a cablurilor de remorcare (daca acestea nu exista inca);
 • Schimbarea lichidului de parbriz;
 • Verificarea stergatoarelor si achizitionarea altora daca sunt deteriorate;
 • Verificarea lichidului de racire;
 • Verificarea farurilor si a instalatiei de aer conditionat;
 • Inlocuirea unor chedere daca este cazul;
 • Verificarea franelor;
 • Achizitionarea unor solutii pentru dezghetarea parbrizului si intretinerea incuietorilor auto.

Toate actiunile enumerate au un cost care poate fi evitat prin inchirierea unui autovehicul care poate fi utilizat toata iarna. Mai mult de atat, in cazul in care masina inchiriata intampina defectiuni tehnice va fi inlocuita de catre companie cu un model similar.

Toate taxele sunt platite de Inchirieri-masini.ro

Dincolo de faptul ca prin inchirierea autovehiculelor de la Inchirieri-masini.ro poate fi parcurs un numar nelimitat de kilometri, se primeste asistenta rutiera si suport clienti 24 de ore, 7 zile pe saptamana, se beneficiaza de livrare si returnare a masinilor in orice loc din Bucuresti, se beneficiaza de shimbarea masinii daca este cazul, in mod gratuit, clientii vor beneficia de asigurare Full Casco si RCA si tarife absolut transparente.

Clientii pot sa aleaga masinile potrivite necesitatilor pe care le au

Oricine alege optiunea masini de inchiriat in Bucuresti poate sa rezerve autovehiculul pe care il considera cel mai potrivit nevoilor pe care le are.

 • O persoana care isi doreste sa inchirieze o masina pentru o familie numeroasa isi poate indrepta atentia catre un VW Touran Automatic.
 • firma care isi doreste sa inchirieze o masina pentru un grup in vederea realizarii unei excursii isi poate indrepta atentia catre un model Mercedes Vito 2015.
 • Pe de alta parte, o doamna care se pricepe sa sofeze bine, dar mai putin sa se ingrijeasca de pregatirea masinii pentru iarna poate sa aleaga o masina de dimensiuni reduse, fiabila, potrivita pentru un oras atat de aglomerat cum este Bucuresti. Modelul poate fi un Volkswagen Polo.

Inchirieri-masini.ro este o companie care deruleaza o politica transparenta, punand in prim plan clientul si nevoile acestuia, motiv pentru care accesiunea sa de la infiintare si pana in prezent este notabila.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole