Ce băuturi să nu comanzi în avion. Sfaturile unei însoțitoare de zbor

Jamila Hardwick, o însoțitoare de zbor experimentată, într-un exercițiu de sinceritate, le-a povestit jurnaliștilor de la Inside Edition câteva secrete pe care pasagerii ar trebui să le știe. Printre altele, s-a referit și la produsele oferite din căruciorul de băuturi și gustări care trece pe culoarul avionului în timpul zborului.

Aceasta a spus că pasagerii care vor să bea o cafea sau un ceai în avion trebuie să știe că rezervoarele de apă ale avionului sunt curățate de doar aproximativ patru ori pe an. Așadar, ar fi bine ca atunci când vreți cafea sau o altă băutură fierbinte din avion să întrebați însoțitorul de zbor dacă apa e din sursele aeronavei.

De asemenea, Jamila Hardwick a mai spus că însoțitorilor de zbor le displace să pună în pahare din dozele de Cola dietetică pentru că face foarte multă spumă. „Nu știu ce efecte chimice se întâmplă între o Cola dietetică și faptul că suntem la 40.000 de metri în aer, dar timpul în care o turnăm e echivalent cu punerea în pahare a altor trei băuturi”, a precizat însoțitoarea de zbor.

Aceasta a mai spus că, cel puțin la compania aeriană la care ea lucrează, însoțitorii de zbor nu sunt plătiți până când ușa avionului nu este închisă. Prin urmare, ar fi mai bine ca pasagerii să-și aranjeze singuri bagajele. Altfel, în cazul unor accidente din cauza unor bagaje înainte de închiderea ușii avionului, asigurarea nu ar acoperi eventualele îngrijiri medicale.

În unele avioane, în special în cele care zboară pe distanțe mari, se oferă și perne care se pun în jurul gâtului sau pături. „Acestea sunt spălate, însă nu știm și cât de bine. În cazul pernelor se pune și o față, însă rămâne interiorul pernei despre care nu știm cât e de curat”, a mai adăugat însoțitoarea de zbor.

Cei care vor să folosească măsuța pliabilă de pe scaun ar fi bine să-și ia la ei și niște șervețele antibacteriene: „Dumnezeule, e dezgustător! Atunci când sunt curățate avioanele în interior, cei care se ocupă de aceste operațiuni nu au timp să curățe fiecare măsuță în parte. Cel mai bine ar fi să vă aduceți șervețele și să curățați măsuțele înainte de a pune orice pe ele”.

În încheiere, Jamila Hardwick fiind o însoțitoare de zbor experimentată a dat și un pont și a spus că pasagerii care se poartă frumos cu însoțitorii de zbor atunci când le cer ceva pot fi îndrumați spre locuri mai bune și pot primi „o băutură sau chiar două” în plus.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole