Cea mai mare rețea de agenții de turism din SUA a intrat în România

Travel Leaders, cea mai mare rețea de agenții de turism din Statele Unite ale Americii, vrea să cucerească mai multe piețe din lume, iar din această toamnă a intrat și în România printr-un parteneriat cu Aerotravel.

Rețeaua americană, din care fac parte 561 de agenții de turism doar în SUA, are peste 6.000 de birouri în întreaga lume și vânzări de 20 de miliarde de dolari. Travel Leaders are reprezentanțe în SUA, Canada, Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină și Asia-Pacific.

Colaborare cu Aerotravel se va focusa, pentru început, pe turismul de afaceri și evenimente corporate. Grupul din România a fost fondat în 1997 și este una dintre primele zece ca importanță din țară.

În 2017, Aerotravel a avut vânzări de 35 de milioane de euro, anul trecut – 40 de milioane de euro, iar pentru 2019 estimează o creștere de încă 5 milioane de euro. Compania a înregistrat creșteri și în ceea ce privește numărul de clienți. În 2017 au fost 116.000 de clienți, în 2018 – 150.000, iar pentru anul acesta se estimează un număr de 160.000.

Potrivit site-ului Travel Leaders, în acest moment, cele mai populare destinații accesate prin birourile agențiilor sale sunt Insulele Caraibe, Mexic, Hawaii, Florida sau Franța. De asemenea, clienții au fost interesați în special de vacanțe pentru luna de miere, de familie, vase de croazieră sau excursii la Disney Land.

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole