Cu trenul prin Europa. Noi rute Bucuresti-Salonic, Istanbul si Sofia

V-ati aventura intr-o calatorie cu trenul prin Europa? In perioada 7 iunie – 7 octombrie 2019, CFR Calatori introduce trenurile estivale. Astfel, turistii care isi doresc sa ajunga in orasele europene au la dispozitie, vara aceasta, noi rute. Trenurile directe vor lega capitala de orasele Salonic, Istanbul si Sofia.

Oferta estivala la CFR Calatori

Grecia, Turcia si Bulgaria sunt trei mari destinatii turistice foarte apreciate de catre romani. Daca pana acum costurile legate de transport sau raul de miscare erau impedimente, vara aceasta puteti calatori cu trenul.

Pregatiti de vacanta pe mai multe roti? Este o buna ocazie de a va bucura de drum in compania amicilor, rudelor si de a ramane cu o amintire ca in studentie.

Cu trenul prin Europa: Orarul trenurilor estivale din Bucuresti catre Grecia, Turcia si Bulgaria:

Trenul Bucuresti-Salonic vor circula o data pe saptamana, vinerea, la ora 12:40. Soseste la Salonic sambata, la ora 6:59. Plecarea se va face duminica, la ora 23:19, cu sosire in Bucuresti luni, la ora 18:55.

Trenul Bucuresti-Istanbul va circula zilnic si va pleca din Bucuresti la ora 12:40, cu sosire in statia Halkali la ora 7:40. Returul se va face la ora 21:40 din Halkali, cu sosire in Gara de Nord a doua zi, la ora 18:55.

Trenul Bucuresti-Sofia va circula zilnic, cu plecare din Bucuresti Nord la ora 12:40 si sosire la ora 22:20. Din Sofia, plecarea se face la ora 8:55, iar sosirea in capitala Romaniei este la ora 18:55.

„Intre Halkali si fosta gara Sirkeci din centrul orasului Istanbul transferul se face cu un autobuz pus la dispozitie de calea ferata turca, fara plata unei taxe suplimentare (…) Astfel, plecarea din Halkali este prevazuta la ora 8:00 dimineata, sosire in Istanbul la ora 9:00, in gara Sirkeci, si plecarea din Istanbul spre gara Sirkeci la ora 20:00 si sosirea la Halkali la ora 21:00”, a declarat pentru AGERPRES, directorul de comunicare al companiei, Adrian Vlaicu.

Calatoria pana la Salonic va dura aproximativ 18 ore, iar la intoarcere 19 ore. Spre Sofia trenul va face 9 ore si 50 de minute. Catre Istanbul drumul va dura in jur de 19-21 de ore. De asemenea, trenul spre Grecia va avea un vagon clasa a doua si un vagon cuseta de 4 si 6 locuri. Trenul catre Turcia are un vagon cuseta cu 4 locuri.

Vara aceasta toate drumurile duc catre Salonic, Istanbul si Sofia!

Articole similare

Comentarii

Lasă un mesaj

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole